Back to Question Center
0

Waardevolle praktijk van Semalt: hoe u uw sociale media kunt laten adverteren voor succes

1 answers:

Niemand kan betwisten dat sociale media het beste platform is waarmee een merk de generatie Z (iGeneration) en millennials kan bereiken. 95% van alle volwassenen in de leeftijd tussen 18 en 34 jaar oud zullen eerder geneigd zijn te kopen van een merk dat is goedgekeurd op het sociale platform dat zij gebruiken.

Als het op marketing aankomt, kunt u altijd rekening houden met betaalde marketing voor sociale media. Het biedt een geweldig rendement op investering met minimale uitgaven. Dit zorgt voor een goede aflezing voor kleine en middelgrote bedrijven plus startups die niet de financiële armslag hebben om een ​​enorme campagne op te zetten.

Met dit in gedachten, Julia Vashneva, de toonaangevende expert van Semalt , Digital Services, neemt een kijkje bij tips om het beste uit uw low-budgetcampagne voor sociale media te halen

Doe wat testen

In militaire kringen is er iets dat agressieve scouting wordt genoemd - free spin casino bonus codes 2015 club. Dit is een tactiek waarbij een bataljon een kleine groep uitzendt om de vijand te bemesten. Je kunt agressieve scouting gebruiken in je campagne, maar in plaats van troepen te sturen, zou je je middelen opofferen. Door uw geld in verschillende sectoren te plaatsen, moet u erachter komen welke een betere ROI heeft.

Kies het juiste netwerk

Verschillende doelgroepen hebben verschillende demografische gegevens. Jongeren tussen 25 en 34 jaar oud gebruiken bijvoorbeeld vaker Facebook..Dit is goed voor slechts 29,7% van alle gebruikers. Interessant is dat Facebook-gebruikers overwegend vrouwelijk zijn en dat 77% van hen de site gebruikt in vergelijking met 66% van alle mannen.

Als je YouTube in beeld brengt, zijn de statistieken een beetje anders. Hier zijn vrouwen slechts goed voor 38% van de gebruikers en de rest is duidelijk mannelijk. Bovendien is meer dan 50% van alle weergaven gemaakt op een tablet of een draagbaar apparaat, waardoor het ideaal is voor mobiele gebruikers.

Met al deze cijfers zou het u verbazen dat slechts 9% van de MKB's sociale media gebruikt om hun merk te laten zien. Als zodanig kun je een voorsprong krijgen op de voltooiing met iets heel eenvoudigs.

Zoek het juiste moment om inhoud te delen

Nu u heeft vastgesteld wie u zou targeten, is het belangrijk om uit te zoeken wat de ideale tijd is om de inhoud te delen. Sommige deskundigen raden aan dat u dit ergens tijdens de midweek doet, bij voorkeur tussen 1 en 3. Als het op Twitter aankomt, is de timing anders: tweeps zijn actief tussen 9 uur 's morgens en 3 uur' s middags.

Leer hoe u kunt plannen

Hoewel het lastig kan zijn om erachter te komen wanneer uw netwerk actief is vanwege verschillende tijdzones plus andere factoren, kunt u nooit fout gaan als u uw berichten perfect plant. Neem een ​​notitieboekje en draag het op voor het plannen van je tweets, blogs, video's en andere relevante informatie. U kunt het proces zelfs automatiseren met plug-ins.

Leveren op kwaliteit

Met al het andere op zijn plaats, komt het succes van uw sociale mediacampagne neer op één ding: de kwaliteit van de geplaatste content. Stel niet teleur. Inhoud plaatsen die waarde toevoegt aan uw potentiële en huidige klantengroei; iets dat ze zouden moeten delen.

November 27, 2017