Back to Question Center
0

Spam, Scam en Risk. Heb je een hekel aan spam? Ik haat spam. Ik haat echt spam - eerlijke toespraak van de expert van Semalt

1 answers:

Ivan Konovalov, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, geeft toe dat hij een hekel heeft aan online oplichterij en spam. Als een persoon me spamt met ongevraagde spam-e-mail die de zwendel RA-training op de markt brengt, zal ik de invloed van talkRA gebruiken om ze bloot te stellen.

Tijdens de begindagen van GRAPA ontving ik een van hun spam-e-mails. Ik begrijp dat veel mensen nog steeds de spam-e-mails van GRAPA ontvangen. Ik waardeer dat ze zijn gestopt met het spammen van mijn e-mailberichten. Ik geloof dat ze mijn e-mailadres hebben verwijderd van hun mailinglijst - get free high pr backlinks. Ik ontvang momenteel echter berichten van nieuwe spammers. Ze beloven kennis te delen over fraudepreventie, inkomstenzekerheid en risicobeheer.

Het spambedrijf staat bekend als iVyN Technologies. De naam van het bedrijf is verdacht omdat het niet grammaticaal correct is. Het uitwisselen van kleine en hoofdletters in een woord is niet acceptabel in de Engelse taal. Het is belangrijk om de juiste schrijfnormen te gebruiken bij communicatie in het Engels. iVyN Technologies biedt de training aan tegen een vergoeding. De standaard module voor afstandsonderwijs kost GBP6500 / USD10500. De premium-versie van de training kost GBP 800 / USD 13000. In omzetbeheer staat deze 'catalogusprijs' bekend als de 'klompprijs'. Stel dat het bedrijf een speciale korting van 80% geeft aan de trouwe klanten. Een persoon zal nog steeds een idioot zijn om hoge bedragen te betalen voor een cursus die gedurende meerdere jaren is genegeerd.

Het is raadzaam voor een persoon die geïnteresseerd is om te leren een boek te kopen in plaats van de PowerPoint-dia's van de computer te gebruiken. Een goed boek kost GBP50 / USD80..De kosten die in rekening worden gebracht voor het standaard trainingsprogramma van de iVyN zijn genoeg om 130 exemplaren van het boek te kopen. 50 quid (80 dollar) is voldoende om een ​​echt boek met afgedrukte zinnen te kopen dat kan worden gelezen als de computer is uitgeschakeld. Mensen moeten geen GBP6500 / USD10500 spenderen aan PowerPoint-dia's die zijn gekopieerd en geplakt uit de PowerPoint-presentaties die werden gebruikt in een saaie conferentie die tien jaar geleden plaatsvond.

Spam en scam mogen niet worden getolereerd omdat ze betrekking hebben op de onethische congestie van de inbox en de schending van de gebruikersprivacy. Spam verbetert cybercriminaliteit omdat het gebruikers aanmoedigt om diensten of producten aan te schaffen die ze niet nodig hebben tegen hoge kosten. Een veilig netwerk wordt bereikt wanneer de beheerders en gebruikers erin slagen om de gevallen van spam en oplichting te stoppen. Het nastreven van cyberbeveiligingsopleidingen van een bedrijf dat spam-e-mails verzendt, is als het kopen van antivirussoftware van een bedrijf dat de computer met malware infecteert. De inhoud van de cursus is niet effectief. Deel 1 is Inleiding tot RA. Deze informatie kan vrij worden verkregen uit handboeken en artikelen.

Deel 2 is Issues and Controls. De informatie illustreert niet de verschillende netwerkcategorieën. Deel 3 is Strategie. De cursus heeft een kopie-geplakte versie van het RA-volwassenheidsmodel. Deel 4 is Selectie van RA-gereedschappen. De meeste telecommunicatiebedrijven hebben de RA-tool. De computergebruikers kunnen de RA-tool ook gratis of goedkoop verkrijgen bij online bedrijven zoals cVidya.

Op de meeste technologie-websites kunnen de gebruikers vrijelijk toegang krijgen tot de RA-tool. De cursus bevat een hoofdstuk over interne frauderisico's. Er is een sterke relatie tussen interne fraude en het aanmoedigen van een computergebruiker om een ​​dure online cursus aan te schaffen. Het laatste deel van de cursus gaat over nieuwe risico's. De training duidt op voor de hand liggende risico's die van invloed zijn op cyberbeveiliging, sociale media en e-commerce. Ik haat online zwendel en spam. Computergebruikers zouden spammers nooit mogen belonen. Ze moeten worden genegeerd. Hun scam- en spam-e-mails moeten worden gemeld aan netwerkbeveiligingsbedrijven.

November 28, 2017