Back to Question Center
0

Sociale media O Marketing TV? Semalt Esperto Spiega Ciò Che È Meglio Per Il Tuo Zakelijk

1 answers:

Het is zeldzaam om mensen te zien die tv kijken zoals ze in het verleden deden. De jongere doelgroep vindt het handiger om de televisie te gebruiken om inhoud te streamen of te casten vanaf hun telefoon. De reden is eenvoudig datze willen niet langer kijken naar netwerken of kabelprogrammering die vol zit met advertenties.

Ivan Konovalov, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services deelt de waardevolle verschillen tussen tv en sociale mediamarketing.

Tv-advertenties en snoersnijden

Weinig mensen lijken geïnteresseerd in wat er op televisie gebeurt. Smartphones hebben wordt zo vaak gebruikt dat de televisie mogelijk niet wordt opgemerkt, zelfs als deze is ingeschakeld - comprar oculos rayban. Smartphones geven gebruikers de kans om op hun telefoon te kijken.Wanneer televisie advertenties begint uit te zenden, is het zeer waarschijnlijk dat gebruikers ze uitschakelen, overstappen op een streamingdienst of zich tot hen wendenmobieltjes.

Printmedia zorgden voor radio's die aanleiding gaven tot televisies. In elke fase, mensen dachten dat elke uitvinding de voorganger zou eroderen. Echter, zoals het geval was, is de opkomst van sociale media niet helemaal de behoefte aan televisie uitgehold. Social media snijden sterk in de televisie-industrie, wat resulteert in een paradigmaverschuiving naar digitaal.

Digitaal versus tv-groei

De uitgaven aan digitale tv haalden vorig jaar de uitgaven voor tv-reclame voorbij met $ 72,09 miljard tegen$ 71..29 miljard respectievelijk. Volgens eMarketer zullen de digitale uitgaven naar verwachting jaarlijks met een groei van $ 10 miljard toenemen vergeleken met de $ 2 miljard van TV.

De link tussen de twee media is dat ze allebei groeien. Niettemin, de digitale media hebben meer voorrang. Inhoud die op apparaten wordt gestreamd, begint meestal op tv, maar eindigt als streamingbron bij een bron van extra inkomsten.

De verschuiving door adverteerders in digitaal

Kaspar Rorsted, Chief Executive van Adidas, bevestigde het vermoeden dat mensen verschuiven naar digitaal door CNBC te vertellen hoe hun jongere consumenten op mobiele apparaten meer met hen omgaan. Digitale betrokkenheid, daarom dient het als een waardevolle hulpbron voor hen. Adidas besliste daarom om de digitale uitgaven in de komende vier jaar te verhogen. eenvan de manieren om succesvol te zijn is het maken van boeiende inhoud die gebruikers kunnen relateren.

Andere bedrijven zoals Taco Bell lijken echter tegen deze trend te werkenterugschakelen naar radio en televisie. In een gesprek met Campaign zei SMO Marissa Thalberg dat het bedrijf regressief wasresultaten met hun digitale marketingcampagne, die beweert niet aan vastgestelde doelen te hebben voldaan. Hoewel ze lijken te gaan tegen de trend, het dient als een zakelijke mogelijkheid voor hen, vooral voor het oudere klantenbestand, als de nieuwe marktplaats.

Een enorme omzet garandeert geen succes en brengt alles op allesdigitaal zonder de juiste inhoud is een grote vergissing.

Adapt or Die: Agility in question

Mits digitale marketeers dit op de juiste manier doen, is er een geweldig groeipotentieel. Statistieken geven aan dat mensen die digitale marketing boven aan hun campagnes plaatsen, een beter rendement behalenen in recordtijd, in vergelijking met andere traditionele methoden. Met dat gezegd, dit werkt alleen als deze mensen unieke inhoud creëren, datbetrekt de klant vanwege de relevantie ervan en maakt deze beschikbaar op de apparaten die de aandacht van de doelgroep hebben.

Marketeers vinden sociale media een geweldige kans voor betrokkenheid bij klanten.Het biedt ook een klantenbestand dat ervoor kiest te betalen om advertenties te vermijden. Als een marketeer deze kansen niet kan identificeren, zullen ze dat wel doenniet alleen potentiële leads kwijtraken, maar ze ook niet vinden in de eerste plaats.

November 27, 2017