Back to Question Center
0

Simpele trucs van Semalt die uw WordPress-site zo veilig mogelijk maken

1 answers:

Het internet biedt talloze mogelijkheden voor personen die het meervoud beherene-commerce websites om hun inspanningen uit te voeren. De meeste bedrijven passen bijvoorbeeld een e-commerceaanpak toe, een die met veel komtpositieve kanten en nadelen. Sites zijn bijvoorbeeld onderhevig aan hackers - gremax tracmax f101. Hackers compromitteren cyberbeveiliging op verschillende manieren, wat het mogelijk maaktom ongeautoriseerde toegang te krijgen tot verschillende e-commerce winkels en om relevante gegevens van klanten te achterhalen. Om veilig te blijvendeze cyberbedreigingen, moet je begrijpen hoe ze werken.

WordPress is het meest typische contentbeheersysteem. Bijvoorbeeld WordPressbezit ongeveer 24% van alle internetwebsites wereldwijd. Ze hebben dit bereik dankzij vele factoren, die hun bedrijfsmodel lijken te bevoordelen.WordPress heeft veel tools en plug-ins waarmee gebruikers veel SEO- en internetmarketingtechnieken kunnen automatiseren. Echter, zoals veel mensengebruik WordPress voor hun websitebehoeften, hackers en andere cyberbedreigingen vind WordPress ook een goudmijn. WordPress is bekend en snel, welkemaakt het gemakkelijk om het te hacken of een deel van de plug-ins. Een hacker heeft toegang tot veel informatie van elke site zonder de toestemming van de eigenaar.

Oliver King, de Semalt Customer Success Manager, onthult de volgende tips om de WordPress-beveiliging te verbeteren bij het maken van een site:

Blijf op de hoogte

Het gebruik van een veilige virusscanner kan uw computer vrij houden van vele wormen en virussen..Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de software in uw machine de juiste programma's is en ervoor te zorgen dat zij hun echte taak uitvoeren. alsjeblieftverwijder onmiddellijk elk kwaadaardig programma waarvan de oorsprong niet bekend is. Dezelfde maatregelen zijn ook van toepassing op browsers. Sta het niet toeplugin om in uw browser te gebruiken. Ze kunnen scripts bevatten, die grappige veranderingen op je computer aanbrengen.

Voorkom spam en phishing

Klik niet op een link in een spam-e-mail. Deze koppelingen voeren een deel van het gemeenschappelijke kruis uitsite aanvallen. Ze kunnen ook bijlagen bevatten, die Trojaanse paarden hebben. Een gebruikelijke manier om verkopers te lokken, is meestal het plaatsen van een vermelding in eenwoord document, dat de Trojanen heeft. Terwijl de gelukkige koper het bestand opent om de inhoud te bekijken, onthult het het virus dat het geheel infecteertcomputer. Veel mensen verliezen op deze manier waardevolle informatie. Gehackte wachtwoorden kunnen ook tal van frauduleuze transacties uitvoerenals witwassen van geld.

Conclusie

Wanneer we de meeste websites ontwerpen, is de gebruikerservaring, evenals het einddoel, meestalons motief. Veel website-ontwikkelaars richten zich op SEO en zorgen ervoor dat een klant het aankoopproces gemakkelijk doorloopt. We falen echter om te factorerenin een hacker in gedachten. Als gevolg hiervan zijn er elke minuut meer dan 90987 hackaanvallen over de WordPress-domeinen. Het is belangrijk omleer deze procedure en maak onze websites veilig en hacken bewijs. U kunt uw site beveiligen tegen eenvoudige WordPress-hackszoals spoofing van wachtwoorden en andere hackpogingen met behulp van deze handleiding. De veiligheid van uw website en die van uw klanten kan blijvenin toom. Bovendien presteert een beveiligde website goed op de SERP's, waardoor uw SEO- en marketinginspanningen vruchten afwerpen.

November 28, 2017