Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Themes - Is het goed om ze te veranderen?

1 answers:

Als u een website heeft en een nieuw WordPress-thema hebt gevonden dat er perfect en geschikter voor is dan uw vorige thema, moet u dit zo snel mogelijk wijzigen. Als je bang bent dat het veranderen van het WordPress-thema ervoor zorgt dat je je inhoud of instellingen verliest, ben je absoluut verkeerd. De WordPress-thema's zijn erop gericht om onze sites en blogs een ongelooflijke uitstraling te geven, zonder de instellingen en locatie van onze inhoud te verstoren.

De Theme Foundry is waar je een groot aantal thema's kunt vinden, en het beste deel is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je berichten, foto's, pagina's en audiobestanden. Alle inhoud wordt veilig opgeslagen in de WordPress-database en het nieuwe thema zal geen problemen voor u opleveren.

Ivan Konovalov, een topdeskundige van Semalt , zal hier een aantal dingen bespreken die u zou moeten overzien wanneer u uw WordPress-thema verandert.

Aangepaste berichttypes:

Als u het thema hebt gebruikt dat aangepaste berichttypen maakt, ziet u mogelijk dat de meeste van uw berichten direct verdwijnen. Maar er is niets om je zorgen over te maken, omdat de aangepaste berichttypes hoofdmenu-items zullen tonen in je WordPress-account. Dit betekent dat u uw bestanden eenvoudig kunt herstellen en uw site normaal kunt laten werken..Getuigenissen van klanten of galerieën zijn de twee aangepaste berichttypen waarmee u moet omgaan. Laat me je vertellen dat Postmatic, Surf Office, Yeah Dave en duizenden vergelijkbare bedrijven hun sites runnen met Make, een WordPress-thema dat zowel professioneel als gebruiksvriendelijk is.

Menu:

Als u uw WordPress-thema hebt gewijzigd, wilt u wellicht de aangepaste menu's instellen. Hiervoor moet u ze maken via de optie Uiterlijk → Menu's. Het helpt bij het beheren van de weergave van uw navigatiemenu en fungeert als een effectief secundair menu. Zorg er bij het wijzigen van de WordPress-thema's voor dat u uw aangepaste menu's hebt ingesteld en schakel alle menu's uit die niet in gebruik zijn en zijn verdwenen uit uw nieuwe thema. U moet uw nieuwe menu's een specifieke locatie toewijzen zodra uw thema is gewijzigd, omdat elk thema alle menu's op standaardlocaties zal instellen, waardoor de algehele look van uw site wordt verstoord.

widgets:

Net als de menu's zullen uw widgets last hebben van het probleem van de veranderde locatie. Wordpress-thema's zijn ontworpen om alleen alle beschikbare widgets weer te geven en als u sommige nieuwe widgets wilt verbergen of tonen, moet u dat handmatig doen. U kunt de widgets repareren door naar het onderdeel Vormgeving → Widgets te gaan. Als u Mac gebruikt, kunt u de schermafbeelding van het volledige scherm nemen door op Shift + Cmd + 3 te drukken.

Hoe testen we veranderde WordPress-thema's?

Een van de beste en gemakkelijkste manieren om het nieuwe WordPress-thema te testen, is door de optie Voorvertoning te gebruiken op de pagina Vormgeving → Thema's. Laat me u hier vertellen dat deze optie niet altijd nauwkeurige resultaten oplevert, dus misschien wilt u uw thema publiceren om te controleren of dit goed is voor uw website of blog of niet.

Conclusie - Verandering is goed:

Het is waar dat het veranderen van het WordPress-thema goed is, omdat het steeds meer mensen zal aanspreken. De nieuwe thema's geven uw site een frisse uitstraling en een indrukwekkende persoonlijkheid. Maak tegelijkertijd een back-up van uw bestanden en bereid u voor op de nieuwe look van de WordPress-website Source .

November 29, 2017