Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugins - Hoeveel moet je gebruiken?

1 answers:

WordPress dient een grote wereldbevolking met betrekking tot de toepassing ervan. Het is een van de beste CMS die er is. Veel bloggers en e-commerce startups houden rekening met WordPress vanwege de betrouwbaarheid van wat het levert. Verder zijn WordPress-websites voorzien van een verscheidenheid aan thema's en aanpassingen om aan uw websitebehoeften te voldoen. Een eenvoudige truc om te customizen is door het gebruik van plug-ins - elastischer tuell kaufen. Plug-ins zijn elementen van uw WordPress-thema die waarde kunnen toevoegen aan de manier waarop uw website reageert.

Plug-ins helpen op vele manieren, vooral wanneer u een aangepaste functie nodig hebt. Merk op dat de meeste WordPress-plug-ins deel uitmaken van thema's. De wijzigingen kunnen verloren gaan wanneer u uw thema wijzigt of wijzigt. Sommige sitespecifieke WordPress-plug-ins kunnen echter enkele codefragmenten in deze gevallen behouden. Alexander Peresunko, een vooraanstaand expert van Semalt , schetst dat het gebruik van plug-ins de prestaties van uw thema kan beïnvloeden.

Hoeveel WordPress-plug-ins zijn 'te veel'?

Zoals hierboven gezien, zijn plug-ins PHP-codefragmenten die functionaliteit toevoegen aan uw huidige WordPress-site. Als u doorgaat met het aanpassen van uw website, kan de responstijd van het systeem echter beginnen te vertragen. Zwaar gemodificeerde websites zijn te traag en hebben een negatief effect op hun ranglijst . Zoals we hierboven al zagen, werken fragmenten als het toevoegen van regels code aan de algemene website. In dit opzicht, als een site de code verhoogt, wordt deze trager..Google gebruikt de responsiviteit van websites als rangorde in hun SERP's.

In een praktisch voorbeeld, als u meer dan 30 eenvoudige plug-ins gebruikt, veranderen ze mogelijk niet de responsiviteit van uw website. In andere gevallen is het stellen van te veel code op uw site wat uw reactietijd bepaalt. Een plug-in met te veel fragmenten kan een vergelijkbare impact hebben op een website met behulp van veel plug-ins. Net als de websitecode, moet u rekening houden met de code van een site.

Wat zijn de beste plug-ins om te gebruiken?

De beslissing om een ​​WordPress-plug-in te gebruiken, hangt van u af. Misschien wilt u een uniek effect bereiken. In dit geval kan het essentieel zijn om uw aangepaste PHP-plug-in te maken. In de vorige artikelen zijn er veel manieren om eenvoudige plug-ins te ontwikkelen. U hebt alleen een technische kennis van de WordPress-bestandsstructuur nodig. Het is ook mogelijk dat u een PHP-bestand moet kunnen bewerken met een eenvoudig kladblok.

Plug-ins zijn geen must-have optie. Er zijn echter enkele essentiële plug-ins die uw website kunnen verbeteren. Enkele van de onmisbare WordPress plug-ins zijn onder andere:

WordPress SEO door Yoast:

Voor mensen die hun site willen optimaliseren voor zichtbaarheid van zoekmachines, bevat deze plug-in alle essentiële aspecten van SEO. Van zoeken op trefwoord tot optimalisatie van metabeschrijvingen, er zijn veel gevallen waarin mensen handige plug-ins maken.

WP-DBManager:

Dit is een alles-in-één plug-in waarmee een persoon essentiële aspecten van uw database kan beheren. U kunt bijvoorbeeld uw database toevoegen of repareren. U kunt ook een back-up van uw website maken om wijzigingen terug te draaien voor het geval er iets misgaat.

W3 Total Cache:

Deze plug-in kan uw website helpen bij het ontwikkelen van verkeer. Het helpt een gebruiker die eenmaal heeft bezocht te behouden door hen meer advertenties op uw website te plaatsen.

November 29, 2017