Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin ontwikkelingstips

1 answers:

Plug-ins zijn codes die kunnen worden geïnstalleerd in de WordPress en die de mogelijkheid hebben om de functionaliteit van een site uit te breiden en uit te breiden. Het zorgt voor deze werking zonder de noodzaak om de kerncode te hacken. Het biedt de mogelijkheid om functies toe te voegen die Facebook Open Graph en Hotmail-tags kunnen integreren.

Frank Abagnale, een topdeskundige van Semalt, concentreert zich hier op een dwingende praktijk in dit opzicht.

Creatie van een plugin

De eerste stap is het maken van een nieuwe map in de WordPress op deze link "wp-content / plugins /" gevolgd door het maken van een map erin en noem deze "mijn-facebook-tags". De naam van de map van de invoegtoepassing wordt ook wel 'plugin's slak' genoemd. Deze moet uniek zijn en kan worden verkregen door te zoeken op Google.

De volgende stap is het maken van een map in de Facebook-map met de naam "mijn-facebook-tags.p" p ". De volgende code moet dan in het hoofdbestand van de plug-in worden geplakt.

Na het maken van de plug-in is het noodzakelijk om een haak in een thema te maken, namelijk "wp_head ". Er zijn twee soorten haken, namelijk acties en filters. Het verschil tussen acties en filters is dat acties werken wanneer een haak is gedetecteerd door de WordPress terwijl filters bits van gegevens wijzigen. Om de plug-in te voltooien, is het noodzakelijk om de facebook metatags toe te voegen met behulp van de hook wp_head met behulp van de volgende code

Het is noodzakelijk om de rechter haak te kiezen voor gebruik in een plot.

Filters

Zoals eerder vermeld, worden filters gebruikt om bits te wijzigen. Het is daarom mogelijk om een foutmelding te wijzigen die optreedt wanneer een verkeerd wachtwoord is ingevoerd. Bijvoorbeeld wanneer een verkeerd wachtwoord is ingevoerd voor www..example.com/wp-admin, het foutbericht kan worden verwijderd door de gefilterde gegevens in te voeren. Bijvoorbeeld in het volgende geval;

Het filter is "login_errors". Het foutbericht wordt verwijderd door de gefilterde gegevens in te voeren.

Scripts en stijlen kunnen worden toegevoegd door in te checken. Een voorbeeld is de toevoeging van een Google-lettertype dat een vorm van een stylesheet is. Het wordt hieronder geïllustreerd;

Activa kunnen worden geladen en opgeslagen in de plug-in met behulp van wachtrijen zoals hieronder wordt getoond.

Creatie van een pagina voor plugin-instellingen

Er zijn verschillende manieren om een pagina te maken, maar de meest aanbevolen is de objectgerichte benadering. De eerste stap is om een menu te maken waarin de gebruikersinterface van de instellingen kan worden geplaatst. De "add_menu_page " is het meest geschikt voor het creëren van het superieure menu vanwege de volgende redenen: paginatitel, menunaam, mogelijkheid, menu slug, functie, pictogram en positie. De instellingen moeten dan worden geregistreerd. Als we bijvoorbeeld instellingen voor een accountant willen registreren, volgen we de volgende procedure.

De volgende stap is om een formulier te maken dat verantwoordelijk is voor het weergeven van de gebruikersinterface. Deze code die hieronder wordt weergegeven, moet in het veld "mijn_plugin_settings_pagina " worden geplakt.

De volgende voorzorgsmaatregelen moeten worden getroffen

De "settings_fields " moet worden gebruikt en de eerste parameter moet worden toegevoegd als de optiegroep. En de namen die in de parameters worden gebruikt, moeten in het veld met optienamen worden gebruikt. De functie "get_option " moet worden gebruikt om de waarde van een veld te bepalen en als de eerste parameter in het veld met de naam van de optie te plaatsen. Het gecreëerde instellingenformulier moet er uitzien zoals de onderstaande afbeelding.

Hoewel het niet nodig is om vertalingen in te schakelen, kan het soms handig zijn. Vertalingen worden ingeschakeld met behulp van de volgende procedure. Het volgende moet worden gebruikt om tekst om te slaan telkens als er instanties zijn van het uitvoeren van de "__  functie" of de "_e  functie" Source .

November 29, 2017