Back to Question Center
0

Semalt: WordPress-plug-ins voor site-onderhoud

1 answers:

Aan de slag gaan in de WordPress plugin-markt is een van de moeilijkste uitdagingen voor ontwikkelaars. Het vinden van het instappunt is zeker moeilijk, maar je kunt jezelf van de concurrentie weghouden met een paar eenvoudige tips. Het allerbelangrijkste dat u hoeft te doen, is inzicht krijgen in welke plug-ins in de trend en gunstig zijn voor uw site. Een uitstekende plug-in toont de gebruikers en ontwikkelaars dat u uw site elke dag onderhoudt en helpt de algehele prestaties van de site te verbeteren.

Als u niet zeker weet welke WordPress-plug-ins bij u passen, heeft Ross Barber, een topdeskundige van Semalt, een spannende lijst met zes essentiële plug-ins voor site-onderhoud.

1. Antispam Bee

Als webmaster of blogger weet u dat de hoeveelheid spamcommentaar op internet toeneemt en er geen juiste manier is om van de spamcommentaren af te komen. Gelukkig hebben we de Antispam Bee plug-in, wat verbazingwekkend en uitstekend is. Deze gratis plug-in vangt de spam-reacties op en werd door honderden tot duizenden gebruikers online vertrouwd. Het is goed voor zowel commercieel als privégebruik en kost u niet veel. Als u vanwege onvoorziene redenen geen toegang heeft tot Akismet, is deze plug-in geschikt voor u.

2. Jetpack

Deze WordPress-plug-in is een van de beste voor uw site-onderhoud. Jetpack is niet zo beroemd als andere plug-ins, maar het is een goede deal. Dit helpt de functionaliteit van uw site te verbeteren..Jetpack zit boordevol handige en interessante functies waar u op kunt vertrouwen. De hoogtepunten zijn real-time analyserapporten, levering van inhoud, hulp bij het selecteren van afbeeldingen en lichtgewicht mobiele thema's.

3. Duplicator

Als u gefrustreerd bent vanwege de trage snelheid van uw site en geen back-upbestanden hebt, moet u Duplicator proberen. Het is een van de beste en meest betrouwbare WordPress-plug-ins voor site-onderhoud. Met Duplicator kunt u back-upbestanden maken in noodsituaties en kunt u de gegevens zonder problemen van de ene naar de andere locatie verplaatsen. U hoeft deze plug-in alleen maar te installeren en uw werk eenvoudiger en sneller dan voorheen te maken.

4. Themacheck

Met de themacontrole kunt u nagaan of het thema van uw site up-to-date is en volgens WordPress-normen of niet. Het is eigenlijk een plug-in die wordt gebruikt door wordpress.org-gebruikers en helpt bij het testen van uw thema voor het indienen van directory's en het opslaan van veel back-upbestanden namens u.

5. Easy Updates Manager

Het bijwerken van uw WordPress-site zonder een plug-in kan het gedoe zijn, vooral wanneer u verschillende websites tegelijkertijd gebruikt. Met Easy Updates Manager kunt u nu eenvoudig meerdere sites, hun thema's, inhoud en plug-ins beheren. Het beste deel is dat deze plug-in gemakkelijk en gemakkelijk te gebruiken is en kan worden gedownload van internet. Na installatie kunt u deze plug-in gebruiken om meerdere back-upbestanden te maken en tegelijkertijd uw verschillende websites of blog te beheren.

6. Yoast SEO

Yoast SEO is een van de beste en meest gebruikte WordPress-plug-ins tot op heden. Het heeft veel functies en wordt gebruikt door bijna elke webmaster of blogger. De belangrijkste functies zijn de upgrade van XML-sitemap, het toevoegen van SEO-titels, beschrijvingen en broodkruimels aan uw site Source .

November 29, 2017