Back to Question Center
0

Semalt - Wat vertegenwoordigt spam?

1 answers:

De historische onderbouwing van de terminologiespam is intrigerend. Wanneer we het hebben over spam met betrekking tot spontane zakelijke e-mail, blijft de afkorting S-P-A-M niet voor alles wat te maken heeft met informeren of e-mailen.

Michael Brown, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, legt uit wat spam echt is.

De term spam heeft zijn basis in een vrij misselijkmakende lunch - vlees - het belangrijkste item voor de Amerikaanse voedingsorganisatie Hormel Sustenances - en de bewondering van de vroege PC nerds voor vreemd Engels komisch drama sloeg Monty Python's Flying Carnival.

De eerste pot met Spam-lunch die vlees ontmoette, werd in 1937 afgeleverd en het werd snel de grootste dealer van de VS - buy high pr backlinks. Geassocieerde troepen in Europa kregen wekelijks 15 miljoen kruiken spam om hen in stand te houden. Wat meer is, het lunch samenzijn vlees was langs deze lijnen geprezen door zowel Margaret Thatcher en Dwight Eisenhower voor zijn deel in de Verenigde triomf.

Waar kwam de terminologie van spam vandaan? De geboorteplaats is intens afgeslagen. De naam spam kreeg van een vernauwing van 'gekruide ham'. Het eerste assortiment van Spam is vandaag nog steeds toegankelijk, erkend als de 'meest gekruide hamster' van allemaal.

Spam wordt geproduceerd met behulp van zes fundamentele elementen:

 • Zout
 • Aardappelzetmeel
 • Suiker
 • Water
 • Natriumnitraat
 • Varkensvlees gedomineerd door hamvlees (wat het hellevuur ook impliceert)

Natriumnitraat is het soort zouten dat wordt toegepast bij het genezen van vlees zoals franks en bacon - dus het idee dat SPAM zowel natriumnitraat als standaardtabakzout heeft, maakt het extra zout. het serveren van de spullen heeft ongeveer 53% van de voorgeschreven hoeveelheid natrium, dus het is niet precies een voeding die het welzijn bevordert.

De weg naar het maken ervan is een basis, zoals aangegeven door de SPAM-site:

 • Ten eerste zijn ham en varkensvlees voorbereid.
 • Vervolgens worden suiker, zout en alles wat overblijft van de bevestigingen opgenomen en gedurende 20 minuten gemengd om de felbegeerde temperatuur te bereiken.
 • Vervolgens wordt het mengsel overgebracht naar het inpakplatform, waar het op een bepaald moment wordt toegevoegd aan de bekende metalen potten en 12 gram.
 • Nadat de ounces zijn gevuld, worden de potten doorgegeven aan een eindmachine waar de deksels met elkaar zijn verbonden door middel van een vacuümbevestiging.
 • Vervolgens worden de potten gedurende ongeveer drie uur verwarmd en gekoeld. Nu zijn ze ongeveer klaar voor gebruik.
 • Maar de potten kunnen niet ongeïdentificeerd blijven. Namen zijn verbonden en naderhand zijn ze ingesteld om te worden omhuld, terwijl ze wachten om te worden getransporteerd.

Wat is spam?

Een paar kleine cijfers vereenzelvigt het met een afkorting voor 'iets dat als vlees werkt', maar de gecertificeerde regel is dat niemand begrijpt wat het inhoudt. Inderdaad, zelfs Spam.

'Er zijn een paar vragen die de mens onophoudelijk na enige tijd kwellen. Vragen als "Is er slim leven voorbij de aarde?" en "Wat is de betekenis van de naam van het spammerk?" Jammer genoeg kunnen we antwoorden geven aan niet de een of de ander ', zegt de site.

De essentie van de Spam-merknaam is al enige tijd een onderwerp van de hypothese. Eén mainstream-gedachte zegt dat het is afgeleid van de woorden 'gekruide ham'. Het echte antwoord is bekend door slechts een beetje over van eerdere Hormel Sustenances-beheerders.

November 28, 2017