Back to Question Center
0

Semalt: voordelen van het volgen van de reactie van gebruikers op uw inhoud

1 answers:

Social media is een essentieel hulpmiddel geworden voor het online verspreiden van ideeën. De geschatte 50.000 gedachten die elke persoon dagelijks maakt, is een belangrijke troef om informatie online te bouwen, zelfs met een minimale toepassing van SEO, maar alleen als de inhoud zinvol is. Goede ideeën zorgen voor meer online verkeer - entsorgung thalwil. Webbezoekers kiezen de informatie en delen deze via de verschillende online platforms.

Jason Adler, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, stelt dat het proces van het creëren van aantrekkelijke content die een echt publiek aanspreekt, veeleisende opmerkingen van bijdragen aan kijkers op prijs stelt. Enkele van de manieren waarop het publiek een webinhoud deelt, zijn de volgende reacties:

Spamming: Inhoud die niet redelijk is en niet bijdraagt ​​aan de vraag van het publiek, wordt met grote waarschijnlijkheid nutteloos en daarom spam genoemd. Spamming van een inhoud elimineert deze uit toekomstige interactie met een internetgebruiker.

Overslaan: Een inhoudschrijver die zowel relevant als irrelevant materiaal op een webpagina combineert, heeft het moeilijk voor de lezer. De gebruiker slaat de irrelevante inhoud over om te vinden wat nuttig voor hem of haar is. Als de inhoud constant slecht is, wordt de schrijver uiteindelijk afgeschreven.

Scanning: Wanneer de lezer de relevantie van de webinhoud vermoedt, lezen ze snel om iets relevants te kiezen terwijl ze de rest van de inhoud overslaan.

Stoppen: Als het artikel lezers raakt, kunnen ze stoppen met nadenken over het lezen van het artikel en aandacht besteden aan hun persoonlijke of professionele problemen.

Opslaan: Goede inhoud die de moeite waard is om te worden geraadpleegd of die in de toekomst moet worden bezocht, is de moeite waard om snel te worden opgehaald.

Verschuiven: Een ontroerende inhoud beïnvloedt de waarden en het karakter van de lezer. Hun houding en benadering van het normale leven verschuift.

Verzenden: Lezers kunnen de inhoud delen als ze vinden dat deze niet alleen nuttig voor hen is, maar ook voor andere mensen.

Verspreiding: Een faciliterende inhoud verspreidt zich via blogs en sociale media. De inhoud bereikt veel mensen via de persoonlijke mediaplatforms.

Abonneren: Wanneer lezers tevreden zijn met de inhoud, is hun ultieme vorm van vertrouwen uiten zich in de toekomst te abonneren op de site voor meer inhoud.

Er zijn enkele overwegingen voordat u inhoud online plaatst als deze een goed antwoord krijgt.

1. Ken de doelgroep

Kennis van het publiek is van fundamenteel belang om ervoor te zorgen dat de inhoud positieve lezers heeft. Het schrijven moet zich richten op het publiek en niet op de schrijver. Maak nu kennis met het publiek, hun interesses en hun bezorgdheid.

2. Begrijp de doelstellingen

Denk na over het doel van de inhoud en maak de beoordeling van de lezers van het artikel als SEO van toepassing is.

3. Gebruik creativiteit

Na het verkrijgen van de fundamentele informatie over het materiaal en het publiek, creëert de focus op creativiteit aantrekkelijke inhoud om aan de gestelde doelen te voldoen. Creativiteit brengt uniekheid in inhoud en ideeën met zich mee die voldoen aan de eisen van het publiek. Het artikel moet relevant en van de juiste lengte zijn en geüpload met behulp van een SEO-mechanisme.

4. Waarderen Feedback

Na het plaatsen van de inhoud online, volg reacties van het publiek om een ​​evaluatie te maken. Neem waardevolle feedback op in het schrijven van de toekomst terwijl je critici omarmt om te verbeteren. Het publiek drukt zijn reacties uit via de hierboven aangegeven manieren.

Wees creatief, volg het publiek en pas de SEO-mechanismen toe om de aanwezigheid op het web te vergroten.

November 28, 2017