Back to Question Center
0

Semalt: veel voorkomende vormen van fraude die van invloed zijn op e-commerce

1 answers:

Criminelen lijken aangetrokken tot de alternatieve betaalmethoden als ze dieneneen perfecte plek om fraude te plegen. Sinds 2013 zijn gevallen van e-commerce-fraude met 19% toegenomen, voor elke $ 100, 5,65centen gaan naar de fraudeurs.

Het volgende artikel, Max Bell, de Semalt Customer Success Manager, legt de meest voorkomende vormen van e-commerce-fraude uit - goodyear efficientgrip performance 225/40 r18 92h.

Diefstal van identiteit

Ze vertegenwoordigen 71%, 66% phishing en 63% accountendiefstal. De aanvallers meestaldoel creditcards. Het doel is om transacties met een andere identiteit uit te voeren, omdat het verzinnen van een nieuwe identiteit vervelend is.Fraudeurs richten zich op persoonlijke informatie, waardoor ze deze online transacties kunnen uitvoeren. Phishing is een veelgebruikte methode omvis voor klantinformatie van websites. Pharming is een techniek waarbij een aanvaller een website manipuleert om klanten naar een te leideneen bepaalde website, vanwaar de gebruikte wachtwoorden vervolgens worden gebruikt om iemands identiteit te bepalen. Aanvallen op e-commerce providers, enhet gebruik van malware voor aanvallen van websites valt ook onder deze categorie. Man-in-the-middle-aanvallen zijn geavanceerder en omvatten hevelengegevens door de communicatie tussen de website en de klant te kapen.

Vriendelijke fraude

Hier bestellen klanten voor goederen en gebruiken ze vervolgens een "pull" -vorm van betaling zoals eenautomatische incasso of creditcard. Vervolgens initiëren ze een terugvordering waarin wordt beweerd dat hun accountgegevens zijn gehackt of gestolen. Deze soortenvan klanten wordt ten onrechte vergoed, maar bewaar de goederen of diensten. Het gaat hand in hand met herverzending waarbij de klant dat niet doethun fysieke adres willen gebruiken voor bezorging. Integendeel, zij gebruiken tussenpersonen die hun gegevens gebruiken om het product te verwerven..

Fraude opheffen

In dit geval gebruikt een hacker een creditcard om een ​​aankoop te doen, maar deze manipuleertde details van de transacties om de fraudedetectiesystemen te omzeilen. Fraudeurs hebben technische expertise nodig om dit soort uit te voerenvan fraude. Het vereist beheersing van de werking van de detectiesystemen en veel over de eigenaren van de gestolen kaart. Ze gebruiken dit vervolgensjuiste informatie om het systeem voor de gek te houden. Voordat ze een succesvolle fraude-activiteit uitvoeren, moeten ze de kaart testen om te zien of deze werkt.

Affiliate-fraude

Men kan een volledig geautomatiseerd proces gebruiken of echte mensen laten inloggen als handelaargebruik van valse accounts. Het doel is om zoveel mogelijk geld te verzamelen uit partnerprogramma's door verkeer of statistieken te manipuleren voorde aanmeldingsformulieren.

Trianguleringsfraude

Het omvat drie processen. De eerste is om een ​​nep-winkelaanbod te creërenlage prijzen voor goederen met een hoge vraag. De tweede stap is om gestolen creditcardgegevens te gebruiken en de namen te gebruiken die van deze tegoeden zijn verzameldkaarten, maak aankopen bij echte winkels. Ze zorgen ervoor dat het product bij de klant wordt afgeleverd om de geloofwaardigheid bij de eerste aankoop te waarborgen.Ten slotte gebruikt de fraudeur de informatie van de gestolen kaart om verdere aankopen te doen.

Koopvaardijfraude

Dit soort fraude is eenvoudig: de fraudeur biedt goederen tegen lage prijzen,maar verzendt ze nooit naar de klant. Ze houden echter de betalingen bij en zijn niet uniek voor een bepaald type betaling.

Meer internationale fraude

De prevalentie van fraude is het ontbreken van een geïntegreerd systeem om een ​​enkelvoud te biedenweergave van alle transacties in meer dan 14 landen en op verschillende markten. 52% ziet toegenomen fraude als een belangrijke uitdaging,en een soortgelijk aantal niet op de hoogte van de tools die beschikbaar zijn voor fraudepreventie. Taalbarrières remmen het beheer van fraude overlanden en voor particulieren.

Verschillende apparaten

Fraude is een uitdaging voor elke handelaar. Echter, aangezien zij eenmultichannel verkoopmedium, zal de dreiging alleen maar erger worden. Websites van derden leiden in fraudeactiviteiten, gevolgd door mobiele telefoons,en tot slot, websites van verkopers.

November 28, 2017