Back to Question Center
0

Semalt: Small Business als een favoriet doelwit van cybercriminelen

1 answers:

Dingen waren gebruikelijk bij MNH Platinum, een bedrijf dat zich bezighoudt met het huren van voertuigen. WeinigWisten zij dat een klik van een e-maillink het bedrijf waarschijnlijk in gevaar zou brengen?

Begin vorig jaar kreeg een bedrijf gevestigd in Blackburn zijn 12, 0000 bestanden in het bedrijfnetwerk versleuteld. Vervolgens eisten de criminelen een losgeld ter waarde van £ 3.000 om de bestanden te decoderen - android led tv in india.

Met alle pogingen om het virus te verwijderen zonder belangrijke gegevens te verliezen die niet mogelijk blijken te zijn,de organisatie had geen keuze in plaats van te betalen. De algemeen directeur van het bedrijf, Mark Hindle, verklaarde dat ze volledig onvoorbereid warenvoor de cyberaanval vanwege de verwaarlozing van de implicaties die een dergelijke aanval op het bedrijf zou kunnen hebben.

Deze zaak staat niet op zichzelf en professionals wijzen erop dat kleine bedrijven dat wel zijnmeer vatbaar voor de dreiging van cyberaanvallen, omdat ze in de meeste gevallen onvoorbereid zijn.

Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services bespreekt hoe cybercriminelen kleine bedrijven aanvallen.

Historisch gezien zijn kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) niet het gemeenschappelijke doelwit van cybercriminaliteitmaar in 2015 beweert Toni Allen dat de dingen drastisch zijn veranderd. Volgens een onderzoek van de overheid naar inbreuken op de beveiliging,75 procent van de kleine bedrijven meldde de mogelijkheid van een aanval in 2012 en de trends namen toe in 2013 en 2014..

Statistieken van Symantec, een bedrijf dat zich met cyberbeveiliging bezighoudt, wijzen erop dat meer dan de helft vanspeer phishing-aanvallen uitgevoerd via e-mail in 2012 waren tegen kleine bedrijven.

De nieuwe Europese verordening maakt de kwestie van cyberbeveiliging voor het MKB kritischeromdat ze een doel hebben om klantgegevens te beschermen. De recentelijk ontwikkelde verordening zal in 2018 spelen en kan leiden totde organisatie krijgt een boete van 4 procent van hun jaaromzet of € 20 miljoen, afhankelijk van welke het grootst is om beveiligingsinbreuken toe te staanmet de gegevens van de klant.

Criminelen zien het mkb in de meeste gevallen als zachtere doelen, het zijn kanalen voor een enorme prijs.

Cyber ​​Streetwise-campagne, een door Home Office beheerd initiatief, benadrukt het volgendeals de belangrijkste cyberbedreigingen tegen kmo's:

Hackaanval

De aanval vindt plaats wanneer de criminelen toegang hebben tot het netwerk van een organisatie door zich te optimalisereneen niet-gepatchte gevoeligheid binnen de applicatie, waardoor het voor hen eenvoudig is om toegang te krijgen tot de bedrijfsgegevens.

Ransomware

Gebeurt wanneer een kwaadwillige toepassing in de meeste gevallen door een phishing is ontvangene-mail vergrendelt de informatie op het netwerk van de organisatie. Vervolgens vragen de criminelen om losgeld in het bereik van £ 500- £ 1.000 aanmaak gebruik van de decoderingssleutel.

Menselijke fout

In de meeste gevallen zijn mensen de meest voor de hand liggende schakel in een bepaalde beveiligingsketen en een aanzienlijk probleemEen deel van de informatie-inbreuken zijn het gevolg van het verlies of verspreiding van gegevens aan de verkeerde persoon. Zelfs de gewone aanvallenkan aanzienlijke gevolgen hebben in situaties waarin kritieke PII een rol speelt.

Denial of service-aanval

Wanneer een organisatie een enorme hoeveelheid informatie op zijn servers heeft, doorgedrukt akwaadaardig kanaal. Dit soort aanvallen kan eenvoudig worden uitgevoerd met minimale investeringen.

CEO-fraude

Het doet zich voor wanneer een aanvaller een hoger persoon met het bedrijf imiteert, hetzij doorspoofing of het hacken van hun e-mailaccount en dwingt een persoon met financiële autoriteit om een ​​betaling uit te voeren.

November 28, 2017