Back to Question Center
0

Semalt presenteert complete gids voor internetfraude

1 answers:

Internet is voor bijna iedereen een enorm hulpmiddel. E-commerce websites profiteren hiervaninternet door het bereiken van verschillende klanten wereldwijd. In de meeste gevallen gebruiken mensen internetmarketingtechnieken, dankzij het vele internetprogrammeerfuncties die in de loop van de tijd beschikbaar zijn gekomen - диван орматек видео. Deze bron heeft echter de aandacht van de meeste cybercriminelen. Alsmensen maken veel websites, cybercriminelen blijven hun tools en methoden updaten en bijna elke vorm van computerconnectiviteit is datonderhevig aan een of vele vormen van hacks. Wanneer we websites maken, richten we ons vooral op product- / servicelevering en internetmarketingvaardigheden om de site hoog op de SERP-rangen te houden. Dientengevolge zijn het potentieel en het risico van een hacker nooit een overweging bij onze online inspanningen.Als gevolg hiervan nemen de gevallen van internetfraude toe.

Alexander Peresunko, de Semalt Customer Success Manager, biedt u de mogelijkheid om de meest typische gevallen van internetfraude te bekijken:

  • Phishing.

Deze techniek omvat het maken van kloonwebpagina's. Als gevolg,de cybercrimineel kan een niets vermoedend slachtoffer krijgen door erop te klikken en persoonlijke informatie aan een valse pagina te geven. Deze truc in ruilveroorzaakt lekkage van informatie naar derden die zich niet alleen richten op het verkrijgen van informatie, maar deze ook gebruiken voor het maken van grote criminele overdrachten.Het is belangrijk om uw bezoekers te sensibiliseren voor dreigende phishing-aanvallen.

  • Spamming.

Spam-e-mails zijn deze anonieme e-mails, die meestal eenpersoon om een ​​bepaald ding uit te voeren..De meeste spam-e-mails bevatten links naar schadelijke websites en call-to-action-verzoeken, diegeef de hacker volledige controle over de hele situatie. Spam-e-mails kunnen sommige massale criminele activiteiten uitvoeren, evenals andere inheemse misdadenzoals fraude.

  • Kloon-sites.

Hacker kan ook nepwebsites maken om sommige van hun websites uit te voerenonline oplichting. Valse websites kunnen klanten aanspreken en hen dwingen om aankopen te doen op de verkeerde internetsite. Als gevolg hiervan krijgt het geldverloren op een verkopersaccount waarvan het eigendom niet duidelijk is. Valse websites kunnen ervoor zorgen dat uw klanten hun vertrouwen in uw winkel verliezen en het geheel makenproces lastig.

  • hacken.

Hacken is de illegale toegang of autorisatie van computer of onlinetechnieken. Hackers gaan naar online winkels waar ze komen en nemen miljoenen contant geld weg. In andere gevallen kunnen hackers ook waardevol zijninformatie van miljoenen gebruikers. Hacken is strafbaar volgens de wet en kan leiden tot een gevangenisstraf. Denial of Service is een veel voorkomende hackprocedure waarbij een server wordt overladen met verzoeken. Deze en nog veel meer hacks kunnen een website naar beneden halen die alle SEO-inspanningen levertwordt verspild.

Conclusie

Om elke online activiteit goed te laten verlopen, moet er sprake zijn van internetfraudeevenals een hackpoging onder voorbehoud. Dientengevolge hebben verschillende personen verschillende motieven als het gaat om hun internetgebruik. Voorwebsite-eigenaren, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de gevallen van webfraude, die uw site kunnen aanvallen. Bovendien kunnen hackers ook uw doelwit zijnklanten en stelen veel waardevolle informatie. Hackers kunnen bijvoorbeeld massieve creditcarddiefstal uitvoeren via phishing of spam.U kunt meer leren over internetfraude in deze handleiding. U kunt uw website ook veilig en veilig houden voor gebruik.

November 28, 2017