Back to Question Center
0

Semalt legt uit hoe je erachter komt dat de "Domain Registration Service" e-mail die je hebt ontvangen een scam is

1 answers:

De oplichting wordt een standaardontmoeting voor de meeste internetgebruikers. Veel e-commerce websites lijden onder de gevolgen van fraude. Er zijn veel manieren waarop mensen spam kunnen detecteren en elimineren - dell trade up program. Veel bedrijven lijden aanzienlijke verliezen in het geval van spamaanvallen. In andere gevallen maken e-commerce websites mensen miljoenen verliezen in internetfraude-aanvallen zoals creditcarddiefstal. Voor de meeste webhostingbedrijven is het gemakkelijk om te weten welk type spam een ​​bedrijf kan tegenkomen en wat voor mogelijkheden er zijn om spam te elimineren.

Igor Gamanenko, de Semalt klantensuccesmanager, zegt dat spam-e-mails enkele opvallende kenmerken bevatten, zoals:

  • Verschillende domeinregistreerders. De meeste spam-e-mails zijn niet afkomstig van legitieme domeinregistreerders. Ze komen van websites die hackers maken om e-mails te automatiseren. Ze beginnen een verzameling e-mailadressen te maken die ze gebruiken om massaschuimaanvallen uit te zenden. In de meeste gevallen zijn deze e-maillijsten beschikbaar voor aankoop op darknet-markten. De domeinregistreerders kunnen een criterium zijn voor het onderscheiden van oplichtings-e-mails van legitieme e-mails.
  • Relevantie voor domeinen van het hoogste niveau. De meeste zwendelsmails zijn irrelevant voor de meeste e-mailproviders op het hoogste niveau. Ze hebben bijvoorbeeld namen van mensen of objecten en niet een legitiem bedrijf of betalingssysteem. Domeinregistratiediensten die afkomstig zijn van legale bronnen hebben een duidelijk platform en referentieplatform..Het is mogelijk om een ​​e-mailservice te gebruiken die u ten goede kan komen en waarmee u de volledige browse-ervaring kunt beveiligen.
  • De aanwezigheid van inhoudelijke gebreken. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar onvolkomenheden in de nep-e-mail. In de meeste gevallen gebruiken mensen onjuiste grammatica, evenals logo's die van slechte kwaliteit zijn. Het is de aard van oplichters om low-grade maatregelen te gebruiken. Sommige oplichters kunnen deze barrière echter breken. Het is belangrijk om dit aspect niet te verwarren met de e-mails die er legitiem uitzien. Er kunnen ook enkele omleidingen zijn op de manier waarop de klikken worden verwerkt. Zoek naar omleidingen op de manier waarop e-mails in uw inbox worden verplaatst.
  • Lokalisatie van e-mail. De meeste lokale topleveldomeinen maken e-mails die gemakkelijk te gebruiken zijn. De meeste hackers gebruiken ze als middel om hun slachtoffers te bereiken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat een e-mail op maat voor u is samengesteld. In dit geval kunt u eindeloze e-mails vermijden die een grote kans hebben spam te worden.
  • Wanneer mensen websites maken, richten ze zich op de eindgebruiker. Dientengevolge kan men geneigd zijn antispammaatregelen en andere beveiligingsstappen te vergeten. Een onderdeel van internet marketing technieken, het is belangrijk om de aard van spam en zwendel aanvallen te leren. Via de stappen in dit artikel is het mogelijk om uw website veilig te maken voor de meeste online transacties.

Conclusie

Internet is een enorm hulpmiddel dat veel mensen kan helpen. Als gevolg hiervan gebruiken grote bedrijven internet als de magneet van de klant. U kunt veel mensen bereiken met behulp van eenvoudige advertentietechnieken zoals Search Engine Optimization (SEO). Op dezelfde manier hebben hackers en spammers methoden die hun dagelijkse inspanningen verbeteren. Ze kunnen bijvoorbeeld kwetsbare slachtoffers spammen in een oplichtingsoperatie. Voor personen die websites bezitten, hangt de veiligheid ervan, evenals die van de klanten, van dergelijke zaken af.

November 28, 2017