Back to Question Center
0

Semalt: Inzicht in computer- en internetfraude

1 answers:

Computers bieden cyber-pesters de mogelijkheid om de meeste websites aan te vallen. De meeste van onze e-commerce websites en online strategieën hebben betrekking op zaken als webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het idee dat hackers waardevolle informatie slaan en stelen, klikt niet op onze geest. Bijgevolg zijn de meeste e-commerce websites, evenals enkele blogs, onderhevig aan hackers - coffee coloured fascinators images. Internetfraudezaken zoals identiteitsdiefstal, creditcardzwendel en witwassen vinden plaats onder de facilitering van spamming- en hacktechnieken.

Computerfraude heeft wetten in de statuaire instantie, die het gebruik van computers en internet als hulpmiddel beheersen. Gevallen van internetfraude hebben wetten die hen besturen, en de schuldigen kunnen worden veroordeeld voor onwettige handelingen op internet. De Computer Fraud and Abuse Act (CAFA) beschouwt internetfraude als een meedogenloze autorisatie van een computersysteem of het overschrijden van de autorisatie, die een gebruiker of een op het web gebaseerd systeem toepast. Deze situaties verwijzen naar een computer als om het even welke pc die interstate of buitenlandse commando's beïnvloedt.

Lisa Mitchell, de klant van Semalt Customer Success, presenteert enkele van de computerfraude in actie:

  • De beroemde Nigeriaanse oplichting. Je bent misschien deze e-mails tegengekomen die afkomstig zijn van een smerige rijke 'Nigeriaanse prins'. De meeste van deze massa-oplichters hebben de neiging te beweren dat ze ergens veel geld hebben, maar een klein bedrag nodig hebben om toegang te krijgen. Bij het beloven van een genereus aandeel, lokken ze je uit om geld te geven, en dat is meestal het einde van het verhaal. De vervolging van deze internetfraude onder de 18 U..S.C. § 1028 Fraude en verwante activiteiten in verband met identificatiedocumenten, authenticatiefuncties en informatie.
  • Brute toegang tot informatie van iemands computer zonder hun toestemming. In de meeste gevallen begint identiteitsdiefstal op deze manier vanaf een binnenlandse installatie. Hackers kunnen deze methode gebruiken om verschillende identiteitskaarten, SSN's en andere relevante documenten zoals rijbewijzen te verzamelen.
  • Spamming van klanten via e-mails. E-mails met spam bevatten achterliggende motieven zoals phishing en het gebruik van virussen om naar de computer van een slachtoffer te gaan. Je kunt bijvoorbeeld Trojaanse paarden opnemen in een e-mailbijlage, die een aantal van de massale spammingstaken kan uitvoeren.
  • Het verzenden van malware of ongewenste programma's, die sommige uitvoeringen op de doel-pc kunnen uitvoeren. In de meeste gevallen zijn er verschillende manieren waarop deze virussen een slachtoffercomputer aanvallen. De intentie achter de meeste hacks is onduidelijk. Computer Fraud and Abuse Act (CAFA) beschouwt deze handelingen als internetfraude en kan iemand veroordelen volgens 17 U.S.C. § 506 Schending van het auteursrecht - Strafbare feiten.

Conclusie

Elke e-commerce of online transactie kan onderhevig zijn aan internetfraude. E-commerce website-eigenaren verliezen veel geld aan fraudeurs die op veel websites hacken en waardevolle informatie wegnemen. Met de lopende gevallen van identiteitsdiefstal zijn er nu meer gevallen van internetfraude dan ooit. De tools die hackers gebruiken om de meeste websites te hacken worden steeds beter naarmate de leeftijd van internet vordert. Sommige gevallen van internetfraude en mogelijke manieren om deze te corrigeren staan ​​in deze gids. U kunt op verschillende manieren leren hoe de Computer Fraud and Abuse Act (CAFA) cybercriminelen zoals hackers behandelt en enkele van deze gevallen oplost.

November 28, 2017