Back to Question Center
0

Semalt: hoe websites te blokkeren op Google Chrome binnen een minuut

1 answers:

In de huidige ervaringen met surfen op het web kan het voor gebruikers in sommige gevallen van essentieel belang zijn om websites te blokkeren. Een ouder kan bijvoorbeeld zijn kinderen willen beperken tot toegang tot een website met inhoud voor volwassenen. In andere gevallen blokkeert u mogelijk een site die steeds weer opduikt.

De Customer Success Manager van Semalt, Michael Brown, biedt een aantal methoden die mensen gebruiken om deze websites te voorkomen.

Deze SEO-richtlijn bevat enkele methoden die uitleggen hoe u sommige websites van uw pc kunt blokkeren - ipv4 100w box mod for sale. We zullen Google Chrome gebruiken als onze voorbeeldbrowser. Deze methoden zijn van toepassing op verschillende computerbrowsers en verschillende extensies. De procedure kan een beetje variëren vanwege variaties in de codeauteur. U moet zich echter geen zorgen maken over uw besturingssysteem. Deze methoden omvatten:

1. Chrome-extensies gebruiken

Het is mogelijk om enkele add-ons en extensies te gebruiken om het gebruik van sommige browserfuncties te beperken. Sommige van deze add-ons hebben meer functies, zoals wachtwoordtoegang, om nog een beschermingslaag toe te voegen. In deze SEO-richtlijn gebruiken we een extensie met de naam BlockSite. U kunt deze browser-add-on installeren vanuit de Chrome Web App Store. U kunt deze add-on installeren en op de knop Installeren (Toevoegen aan Chrome) klikken.

Met deze add-on kunt u een website toevoegen aan de zwarte lijst tijdens het bladeren door op het pictogram ervan te klikken. U kunt functies van deze add-on inschakelen en uitschakelen. Bovendien kunt u altijd naar de opties navigeren en de op de zwarte lijst geplaatste websites beheren..Wanneer u op de koppeling naar een op de zwarte lijst geplaatst domein klikt en een bericht 'Geblokkeerd' krijgt, betekent dit dat de extensie goed werkt. Andere extensies kunnen deze procedure wel of niet gebruiken, maar opereren onder een soortgelijk concept.

2. Het blokkeren van websites op een Windows-pc

Voor mensen die een Windows-pc gebruiken, kan het essentieel zijn om een volledige site te blokkeren door zijn bestandshost. Om dit effect te bereiken, klikt u op start op uw desktop-pc en typt u "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \" in het startzoekvenster. Vanaf hier hebt u de rechtermuisknop-optie nodig en bewerkt u de hosts van het bestand met behulp van een eenvoudige editor-editor voor kladblokken.

U kunt code 127.0.0.1 plus de naam van de website gebruiken om deze te blokkeren. Uw browser kan stoppen met toegang vanaf die bepaalde computer. Gebruik een nieuw item op een andere regel om meer websites te blokkeren. Om het hele domein te voorkomen, typt u op de site met uitzondering van "https: // of www" voor alle protocollen.

3. Software van derden gebruiken

Sommige pc-apps kunnen de toegang tot bepaalde websites helpen beperken. Wanneer u deze software installeert, hoeft u niet uit te zoeken hoe u websites blokkeert. Ze kunnen alles voor je doen. Deze software kan firewalls of antivirussoftware bevatten. De meeste van deze toepassingen kunnen echter een aantal kosten in rekening brengen voor het gebruik ervan, aangezien ze niet gratis zijn.

4. Locatie blokkeren via router

Voor geavanceerde gebruikers is het mogelijk om een volledig netwerk te blokkeren. Deze procedure is een beetje technisch en kan iemand nodig hebben om een expert in te huren. Je moet een website blokkeren vanaf een IP-adres. Het is echter van essentieel belang om een back-up te maken van uw routerconfiguratie. U kunt terugkeren naar deze wijzigingen voor het geval er iets misgaat.

November 29, 2017