Back to Question Center
0

Semalt - Hoe Cyber ​​Scam aan te pakken?

1 answers:

De golf van MasterCard-breaks bij Home Stop, Target en andere grote retailers hebben letterlijk iedereen getroffen. Over het algemeen valt de omvang van kredietschendingen buiten het bereik van de consument.

Hoe het ook zij, aanzienlijk dichter bij huis is een kwestie die we allemaal in de positie zouden kunnen hebben om de controle over e-mail over te nemen. Wat meer is, zijn problemen met e-mailbeveiliging op het hoogste punt van de hersenen van peruses - super signature amp. We hebben uw beveiligingsproblemen en -problemen opgevraagd en veruit de meeste hadden betrekking op e-mail.

Oliver King, de Customer Success Manager van Semalt , verbonden met veiligheidsspecialisten in de buurt, die liefdadig reageerden met kennis van wat er gebeurde, denkbare oplossingen en tips om later een strategische afstand te houden van gevaren.

De specialisten: Grayson Milbourne, Greg Foss en Paul Madsen.

Oliver King: onlangs een andere pc gekocht waarop Windows 7 is geïnstalleerd. Vanaf dat moment ben ik ondergedompeld in een assortiment promoties - buitengewoon irriterend. De meerderheid van deze berichten heeft een "afmelden" -keuze om te klikken. Af en toe hebben ze twee verschillende links. Ik heb me elke dag afgemeld, wat een aanzienlijke tijdsinvestering vereist en een deel van soortgelijke advertenties blijft terugkeren. Is er een superieure aanpak om deze bugs te verwijderen?

Webroot: de afmeldingsbepaling voor de meeste spamberichten is nep en wordt door hackers gebruikt om onderscheid te maken wanneer ze een" live "e-mailadres ontvangen met een potentieel voor toenemende spam.

LogRhythm: in sommige gevallen kan spam uitzonderlijk onzeker zijn om te verwijderen. Ondanks het feit dat het illegaal is voor verkopers om je berichten te blijven sturen nadat je je hebt teruggetrokken, negeren sommigen dit in essentie en blijven ze in elk geval brieven verzenden.

Een ideale aanpak om spam volledig tegen te houden, is het boycotten van ongewenste e-mail. Dit zal uiteraard elke e-mail doorsturen die u van hen naar uw afvalmap krijgt.

Oliver King: ik heb twee e-mailaccounts. Een paar dagen geleden tikte ik duidelijk op de verkeerde vangst in mijn Gmail-record en nu sta ik ondergedompeld in het CenturyLink-account met ongewenste promotie vanuit een groot aantal verschillende locaties. Hoe zou ik dit stoppen?

Webroot: label de berichten als spam of rommel uit uw Gmail-programma. Als je dat doet, verlies je het aantal spam dat je krijgt.

LogRhythm: een ideale benadering om dit te modereren is door gebruik te maken van filters. Google heeft een fantastisch bericht over hoe filters werken en hoe u ze kunt gebruiken om het probleem aan te pakken.

Oliver King: De afgelopen maanden kreeg ik elke dag twee tot vier e-mailberichten van een Russisch adres. Ik zou misschien willen beseffen wat deze boodschappen zijn, maar het is absoluut noodzakelijk dat ze worden beëindigd.

Webroot: als deze berichten afkomstig zijn van een soortgelijk adres, zou u het vermogen moeten hebben om dat adres te hinderen of het als afval of spam te controleren.

LogRhythm: het is waarschijnlijk dat uw e-mailadres ten onrechte is toegevoegd aan hun toewijzingslijst. Een ideale benadering om deze spam volledig tegen te houden, is om een ​​boycot te doen met de e-mailnaam van de afzender.

November 28, 2017