Back to Question Center
0

Semalt Expert: Waarom ziet Thunderbird mijn e-mail als spam?

1 answers:

Er is een waardevolle les die Mozilla heeft geleerd nadat ze maandelijkse nieuwsbrieven naar hun abonnees hebben verzonden. Het volgende artikel zou deze bevinding willen delen. De meeste mensen die de Thunderbird-e-mailclient van Mozilla gebruiken, ontvingen hun nieuwsbrief met een waarschuwing vooraf - software solutions portland. De melding luidde dat Thunderbird dacht dat het bericht een e-mail-zwendel was.

Ivan Konovalov, the Semalt Customer Success Manager, zegt dat de waarheid is dat het bedrijf niet van plan was om iedereen op te lichten met behulp van hun maandelijkse dosis tips en updates op de website, die zij verzenden naar gebruikers die hun e-mails gebruiken. Het bracht hen ertoe zich af te vragen wat ze verkeerd hadden gedaan.

Na beoordeling van het probleem en het aanbrengen van een paar aanpassingen, kwamen ze erachter dat het systeem automatisch de waarschuwing activeert wanneer een URL in de HTML-kopie van de e-mail wordt gevonden. Hetzelfde probleem is van invloed op andere programma's zoals Outlook en Entourage e-mail. Er zijn klachten geweest die vergelijkbaar zijn met het huidige probleem dat Thunderbird van hun klanten ervaart.

Het probleem met de waarschuwing van Thunderbird in het e-mailvenster was omdat ze een marketingregel aan hun bericht hadden toegevoegd. Ze hebben een tekst over de National Wildlife Federation ingevoegd. De bedoeling was om massale steun te krijgen voor de organisatie, voor het beschermen van dieren in het wild en hun omgeving. Aan het einde van de tekst stond een URL naar hun website voor iedereen die wilde doneren aan hun zaak.

Hoewel wanneer een persoon een tekstlink toevoegt aan een e-mailbericht dat geen spam is, kan het toch enkele lezers afschrikken. Dit betekent dat spam-filters de tekstkoppeling mogelijk niet als spam detecteren. Daarom wordt de e-mail nog steeds afgeleverd bij de ontvanger. De structuur van de tekst is ook van belang.

Mozilla paste de tekstkoppeling aan om deze te lezen, maar liet het gedeelte weg waar er een URL was. In plaats van mensen te vragen om te doneren aan de hierboven vermelde specifieke website, vroegen ze alle bereidwillige mensen om vandaag te doneren. Nadat dit was aangepast, kalmeerde de Thunderbird-community. Het was vrij iets om te realiseren voor het bedrijf. Het is ook iets dat ze niet zouden moeten herhalen.

Een andere manier om te voorkomen dat het probleem zich opnieuw voordoet, is om de link toe te voegen met de extensie cm_dontconvertlink. Phishing-meldingen werken door te proberen de URL in het hoofdgedeelte aan te passen aan de URL die het probeert te linken. Als ze niet overeenkomen, beschouwt het waarschuwingssysteem dit als een poging tot phishing en worden deze meldingen daarom weergegeven. Door de extensie die hierboven is vermeld aan een koppeling toe te voegen, wordt de app op de hoogte gesteld om de koppeling niet te traceren of traceerbaar te maken. Kortom, ze zullen het gewoon met rust laten. Dientengevolge komt een discrepantie zoals die welke wordt geïdentificeerd met Thunderbird e-mail niet opnieuw naar voren.

Het enige nadeel van de oplossing is dat klikken op de links in de e-mail niet voorkomen in de campagne-inspanningen. Ze worden ook niet weergegeven in de analyserapporten.

De moraal van het verhaal, uit het geval van Thunderbird, is dat mensen, bedrijven of bedrijven geen e-mails mogen opnemen in een kopie van een e-mail die ze willen verzenden. Als het voor hen een must is om dit te doen, moeten ze de tracking van de URL uitschakelen. Anders zal Thunderbird actie ondernemen en de e-mail behandelen als spam.

November 28, 2017