Back to Question Center
0

Semalt Expert: waarom verschijnt er online fraude?

1 answers:

Onlinefraude is een grote bedreiging voor de e-commerce-sector geworden. Normaal gesproken,webmasters worden zich bewust van de risico's van fraude wanneer ze de eerste terugvordering ontvangen. Hoewel deze vorm van fraude in veel regio's gebruikelijk isvan de wereld, de VS draagt ​​de last van de meeste verliezen van online oplichting.

Internetfraude is om verschillende redenen gebruikelijk. Max Bell, de Customer Success Manager van Semalt ,heeft de belangrijkste online fraudefeiten op maat gemaakt om u te helpen de aanvallen aan te pakken - web hosting net.

Gestolen creditcardgegevens zijn gemakkelijk te kopen. Internetfraude heeft geen hoge prioriteitkwestie op de lijst van wetshandhavingsinstanties omdat het verzamelen van voldoende bewijsmateriaal en de middelen om dergelijke zaken te vervolgen moeilijk is. Als eenresultaat, de vervolging is zeer zeldzaam.

Hoe online fraude werkt

Fase 1:

Creditcardinformatie wordt gestolen door solitaire cybercriminelen of een groot netwerkvan professionele hackers.

Normaal vallen individuele hackers of criminele syndicaten bedrijven en organisaties aanom enige vorm van financiële of persoonlijke gegevens te verkrijgen. Zodra ze de nodige gegevens hebben verzameld, verkopen ze het op de zwarte markt. Hoe meer gegevensde hackers hebben ongeveer een kaarthouder, hoe hoger de prijs van de informatie op de zwarte markt.

Fase 2:

Gestolen gegevens worden verkocht aan een derde partij.

Het merendeel van de tijd zijn de mensen die persoonlijke of financiële gegevens stelen niet hetzelfdemensen die de informatie gebruiken. Normaal gesproken, hoe groter de aanval, hoe kleiner de kans dat de aanvankelijke hacker de gegevens waarschijnlijk gebruikt om fraude te plegen.

Fase 3:

Fraudeurs testen en putten de kaart uit.

Wanneer fraudeurs creditcardgegevens ontvangen, scheiden ze actieve kaarten van slapende personenkaarten. Om te weten of een kaart actief is, maken fraudeurs een kleine aankoop online. Als de transactie succesvol is, beginnen ze met uitputtendDe creditcard.

Afhankelijk van hoeveel gegevens hackers in hun bezit hebben, kunnen ze doorgaanals legitieme eigenaren van de kaart en zelfs online fraude-filters in hun spel verslaan.

Waarom vervolging van internetfraude zeldzaam is

Het brengen van hackers om te boeken is vaak om vele redenen een zware opgave. Ten eerste, eenonderzoek moet de nationale en internationale grenzen overschrijden die jurisprudentieproblemen veroorzaken.

Ten tweede is het verzamelen van informatie over online fraude altijd moeilijk. Een fraudeur diezich voordoet als een kaarthouder, registreert een nieuw e-mailadres en huurt een postvak onder een valse naam. Dit laat zeer weinig bewijsmateriaal over om te linkende misdaad voor de fraudeur. Als gevolg hiervan hebben wetshandhavingsinstanties mogelijk niet genoeg bewijs om het misdrijf te vervolgen.

Bovendien wordt e-commerce-criminaliteit vaak als een probleem met lage prioriteit gezien.Dit komt omdat de gemiddelde hoeveelheid gestolen geld vaak laag is. Tegelijkertijd is het slachtoffer mogelijk niet bereid om de fraudeur te achtervolgenvooral als de eigenaar van de kaart verzekerd is van een terugbetaling door de bank die de kaart heeft uitgegeven. En als je het gemiddelde vergelijkthoeveelheid geld e-commerce sites verliezen van fraude voor de zaken die de FBI en andere wetshandhavingsinstanties bespreken op hun sites, begint uBegrijpen waarom e-commerce-fraude een lage prioriteit is voor deze agentschappen. In essentie zijn het niet die instanties zoals de FBInegeer dergelijke gevallen, maar ze hebben niet genoeg personeel om deze cybercriminelen na te streven.

November 28, 2017