Back to Question Center
0

Semalt Expert: U Zult Niet Slagen Zonder Landing-Beeldstrategie

1 answers:

Tal van studies hebben aangetoond dat een belangrijke rol speelt bij het bepalen van aankoopbeslissingen. Als digitale marketeer in the absolute highest business concern, should you have the learning to their customers to the draw to their decision amplifier preparation.

Een studie van de Wharton University of Pennsylvania heeft bewezen dat twee van de primaire factoren een positieve invloed hebben op de visuele en personalisatie ervan. Later de most perspectieven visueel georiënteerd zijn, kan uw websitebeeld hen vary om orders te plaatsen.

Max Bell, de belangrijkste Customer Success Manager van Semalt , legt uit hoe u berichtenpsychologie in landingsbeelden implementeert met als doel uw bedrijfsinkomen te stimuleren.

Het eerste wat je moet opmerken is dat een landingsbeeld meer is dan alleen een website foto - anti ddos protection linux operating. Het is het gegeven dat de klanten gebruik maken van uw merk te verbinden. Het beeld moet weten over uw merk binnen 0,05 seconden als je een positief beeld van je merk voor hen kunt zien.

Hier zijn de factoren die u dient te overwegen.

Het zou moeten:

  • help bezoekers van uw website uw doelen te begrijpen;
  • relevant zijn voor uw plek;
  • laat de pagina geloofwaardig en betrouwbaar zien;
  • toon de voordelen die u aanbiedent;
  • vul de pagina-ontwerp aan en maak de CTA-knop toegankelijkder.

Kleur Psychologie

Kleur is een van de belangrijkste redenen waarom 85% van de consumenten besluit uw product te kopen boven de concurrenten..Visuele factoren beïnvloeden 90% van alle aankoopbeslissingen en kleuren vergroten de merkherkenning met 80%. Bovendien koopt 66% van de prospecten geen producten als deze niet in de gewenste kleur worden aangeboden.

Welk beeldtype is ideaal voor aankomsten?

1 # Product

U kunt de conversieratio van uw site verhogen door een opvallende afbeelding te gebruiken die een aanvulling vormt op de beschrijvingen van uw producten. De afbeelding moet resoneren met het algehele ontwerp van uw website.

2 # makers

Sommige studies zijn van het idee dat foto's van hoge kwaliteit van mensen een positieve eerste indruk maken voor bezoekers van de website. Een foto van uw productontwerper bijvoorbeeld, vergezeld van een korte beschrijving van zijn / haar persoonlijke talenten en prestaties, kan u een voorsprong op de markt geven.

3 # Team

Een foto van al uw teamleden die aan een product of een project werken, voegt een enorme meerwaarde toe aan uw site. Dit is gebaseerd op het feit dat vriendelijke en blije gezichten van echte mensen positieve emoties oproepen die je kunt gebruiken om vertrouwen en vertrouwen op te bouwen.

4 # Context

Bid4Papers is een goed voorbeeld van een bedrijf waarvan het landingsbeeld geen product maar een levensstijl is. Zo'n ingenieuze truc kan je helpen om je diensten en producten anders uit te drukken en je te onderscheiden van de rest.

5 # Neutraal

Neutrale afbeeldingen waarvan de kleuren overeenkomen met de aanbevolen kleurpsychologie, kunnen de conversieratio van de site verhogen, zelfs als er geen producten of mensen in zitten. Zorg ervoor dat de afbeeldingen in overeenstemming zijn met de persoonlijkheid en identiteit van uw merk.

Andere dingen die u als landingsafbeeldingen kunt gebruiken, zijn:

  • Managers die met klanten praten.
  • Het proces van het maken van producten of levering aan klanten.
  • Bonussen en aangeboden met de producten.

Zodra u een lijst met aannemelijke landingsbeelden hebt, voert u A / B-tests uit om te bepalen welke in overeenstemming zijn met uw marketingstrategie.

November 28, 2017