Back to Question Center
0

Semalt Expert: Tips voor visuele inhoud

1 answers:

Tegenwoordig kunnen klassieke afbeeldingen een boodschap vormen die meer zegt dan duizend woorden. Afbeeldingen zijn snel te begrijpen, ze laten inhoud het primaire idee omarmen in één perspectief. Het kiezen van afbeeldingen kan echter moeilijk zijn - nordexx nivius snow opinieland.

Google kondigde hun nieuwe update in januari 2017 aan. Als een hervorming zullen video-inhoud, evenals andere visuele inhoud, net als de gemiddelde geschreven inhoud een rang vormen voor de SERP's. Dus, zing verschillende afbeeldingen op de geoptimaliseerde pagina genereert een websiteverkeer van de organische zoekopdrachten. Als gevolg hiervan gebruiken veel bedrijven deze techniek om miljoenen geld te verdienen met hun online commerciële aanpak.

Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt beschrijft enkele geheimen van het creëren van geweldige visuele inhoud voor uw website.

1.Gebruik geen stockfoto's

Stock afbeeldingen zijn moeilijk te camoufleren op elke website. Door afbeeldingen van hoge kwaliteit van een fotograaf te maken, kan de UX van uw website het ontwerp van uw concurrent overtreffen. Bovendien scoren afbeeldingen met alt-tags ook op de SERP's, wat het hele proces voor u ten goede komt. Uit de voorraadafbeeldingen blijven is belangrijk. Voorraadafbeeldingen staan ​​niet op merkautoriteit, vandaar verliest de site de authenticiteit. In de meeste gevallen komen hun ontwerpen en kleuren niet overeen met de lay-out van uw website..Door deze complexiteit worden voorraadafbeeldingen een verlies voor de manier waarop een websiteontwerp wordt weergegeven. Het maken van nieuwe afbeeldingen kan een handige methode zijn om dit probleem te verhelpen.

2. Visuele inhoud kan de creativiteit vergroten

Naarmate de leeftijd van internet voortduurt, blijft visuele content vorderen. Veel afbeeldingen worden te verspreid zodat ze nergens op uw webpagina's moeten voorkomen. Uw afbeelding zou ook niet op een andere website moeten verschijnen. Deze originaliteit is het element van authenticiteit dat een website kan maken tot een bepaald gezaghebbend bestaan ​​in een bepaalde niche. Bovendien kan creativiteit verschillende vormen van visuele inhoud brengen om verschillende dingen te illustreren. Bijvoorbeeld, medische wetenschappers hebben een 3D-illustratie van de menselijke anatomie bedacht

3.Gebruik afbeeldingen die "uw verhaal verbeteren"

Een van de beste manieren om de aandacht van uw publiek te trekken, is door gebruik te maken van technieken voor het vertellen van verhalen. Via deze methode kunt u de aandacht van uw publiek boeien en ze betrekken bij uw inhoud. Dit soort websitegebruik zorgt voor prikkels voor Google, waardoor ze u een voordeel voor de rankingfactor sturen op de website van uw concurrent. Verhaal vertellen is de primaire kern van het creëren van nadruk in online-inhoud. Bovendien creëert storytelling een element van visuele herkenning en aantrekkingskracht. Marketeers kunnen zich op een bepaalde niche richten door verhalen te gebruiken die overeenkomen met die niche manier van leven. Een bijbel- of gospelwebsite kan bijvoorbeeld hun boeiende afbeeldingen in dit gedeelte vergezellen.

Visuele inhoud is sinds kort een van de meest efficiënte manieren om uw ranking hoog op de SERP-pagina's te krijgen. Veel websites zijn via deze methode succesvol op hun e-commercesites. Het opnemen van visuele inhoud op uw website kan echter een stressvolle taak zijn en veel mensen slagen er vaak niet in om het te doen. Gebruik deze gids, verstrekt door Semalt Digital Services, om uw visuele inhoud te optimaliseren om het beste uit uw internetstrategieën te halen.

November 28, 2017