Back to Question Center
0

Semalt Expert over het creëren van aangepaste berichttypes in WordPress - 4 eenvoudige stappen

1 answers:

Aangepaste berichttypen zijn de standaardberichten met de verschillende set parameters die in de codes zijn gedefinieerd. Na de release van WordPress 3.0 kunt u gemakkelijk uw aangepaste berichttypen maken. Als u ze met succes en met de juiste parameters maakt, hebt u een aangepast gebied in uw dashboard en kunt u uw bedrijf laten groeien. Het klopt dat WordPress een zeer krachtig contentbeheersysteem is dat veel blogopties biedt - monitoring temperatures pc. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een enorm platform en kunnen we zowel basis- als professionele websites bouwen. Elke dag worden er nieuwe functies toegevoegd, zoals eigen menu's, berichttypen, postformaten en widgets.

Als u uw webinhoud in verschillende categorieën wilt indelen op basis van de structuur en lay-out van uw site, moet u de aangepaste berichttypen maken. In uw WordPress kunt u de categorieën, berichten en tags van bepaalde auteurs definiëren. U kunt ook afbeeldingen toevoegen en uw site geloofwaardig maken. Dit komt allemaal door het aangepaste berichttype.

Oliver King, een topspecialist van Semalt , heeft hier de vier eenvoudige stappen besproken om de aangepaste berichttypen in WordPress te maken.

Stap 1 - Registreer het berichttype

De eerste stap is het registreren van het berichttype. Hiervoor moet je het functions.php bestand openen en daarin de specifieke doe toevoegen..Zorg ervoor dat de code is ingevoegd in de PHP-tag. Er zijn verschillende codes die hier kunnen worden toegevoegd, maar de meest voorkomende codes zijn:

  • function movie_reviews_init - Dit helpt ons nieuwe functies te creëren in de aangepaste berichttypes. Deze code wordt voornamelijk ingevoegd in het bestand functions.php.
  • Label - Deze beschrijvende code moet zorgvuldig in het PHP-bestand worden ingevoegd. Wordpress zal later de informatie in deze code gebruiken om uw aangepaste berichten te definiëren.
  • show_ui - Het helpt standaard gebruikersinterface te genereren en helpt bij het beheren van de aangepaste berichten in het beheerdersdashboard. U kunt het ook waar of onwaar instellen op basis van uw vereisten.

Stap 2 - Test alles

Nadat u het aangepaste berichttype in het functions.php-bestand hebt gedefinieerd, moet u naar het WordPress-dashboard gaan om te controleren of alles correct is gedaan. Als de dingen correct zijn gedaan, ziet u aan de linkerkant van het scherm nieuwe menu-items met de naam Filmreviews. Plaats de muisaanwijzer op deze optie en je ziet verschillende aangepaste berichttypen. Klik op de optie Nieuw toevoegen en werk aan de weergave van uw aangepaste berichten. Als u op de optie voor het bekijken van berichten klikt, ziet u hoe uw aangepaste berichten op de startpagina verschijnen.

Stap 3 - Maak de eigen berichttypesjablonen

Als u niet tevreden bent met de huidige sjabloon van uw aangepaste berichten, kunt u het nieuwe bestand met de naam page-movie-reviews.php in de map van het thema maken om het thema te wijzigen. In deze map moet u een specifieke code invoegen voordat u de instellingen opslaat. Zorg ervoor dat u de code correct hebt ingevoerd en ga terug naar het beheerdersgedeelte om te controleren of alles klopt of niet. De optie van uw nieuwe sjabloon verschijnt in het gedeelte Paginakenmerken.

Stap 4 - Meer opties toevoegen

Als uw website over entertainment of films gaat, kunt u een paar filmrecensies toevoegen. Hiervoor moet je de grootte van filmminiaturen aanpassen vanuit het WordPress-account. U ziet een verzameling recensies die kunnen worden gerangschikt en herschikt op basis van uw aangepaste berichttype.

November 29, 2017