Back to Question Center
0

Semalt Expert over hackaanvallen - Hoe waarom?

1 answers:

Naarmate meer mensen internet gebruiken, is er een gemeenschappelijke dreiging ontstaan ​​- hacking.Aanvankelijk noemde de term het proces van het leren van computersystemen en programmeertalen. Na verloop van tijd kreeg de term een ​​sinistere inslagbetekent dat het de mogelijkheid aangeeft om een ​​computernetwerk of systeembeveiliging te omzeilen.

Igor Gamanenko, een van de vooraanstaande deskundigen van Semalt ,werpt een grondige blik op de redenen en doeleinden van het hacken van aanvallen - royal blue ascot hats for ladies.

Over het algemeen stellen hackers van de website 5 soorten aanvallen tegen op netwerken en computers. Deze omvatten:

1. Gedistribueerde Denial of Service-aanvallen (DDoS)

Deze zijn ontworpen om systemen in gevaar te brengen die niet over de juiste beveiligingsvoorzieningen beschikken enfocus op open poorten en verbindingen in het netwerk. Normaal gesproken proberen DDoS-aanvallen het systeem te ondermijnen door meerdere verzoeken te verzendenwaardoor het netwerk of systeem vastloopt of wordt afgesloten. Desondanks zijn de meeste systemen bestand tegen aanvallen en herstellen ze gemakkelijk.

2. Trojaans paard

Dit is een software die is vermomd als een belangrijke freeware of shareware. De vermomde softwarewordt vaak bewust geïnstalleerd door een webmaster die niet weet wat de software feitelijk bevat.

Normaal gesproken bevat de software functies waarmee u de achterdeur van uw systeem kunt openenongeautoriseerde toegang tot uw systeem wanneer u de software gebruikt. Als alternatief heeft de software een trigger die door bepaalde wordt geactiveerdvoorvallen of een datum. Eenmaal geactiveerd, schakelt de software uw systeem of netwerk uit. Spyware is een minder schadelijke software die dat wel isvaak gebruikt om gegevens te verzamelen die later aan marketingbedrijven worden verkocht.

3. Virus

Dit is de meest voorkomende bedreiging die webmasters tegenkomen. Op het meest basale niveau is het eenkwaadaardig programma dat zichzelf kan repliceren. De primaire focus van een virus is om het systeem van de host aan te vallen en te vernietigen..Gemeenschappelijkvoorbeelden van kwaadaardige programma's zijn Frodo, Cascade en Tequila.

4. Websites

Dit zijn schaduwrijke sites die beveiligingszwakheden in bepaalde webtechnologieën misbruikenom uw browser ertoe aan te zetten ongeoorloofde activiteiten uit te voeren.

5. Worm

Dit is een zelfkopiërende malware die tot het moment kostbare bronnen in uw systeem opslaatwordt overbelast en stopt met functioneren. Wormen zijn ontworpen voor specifieke soorten computers waardoor ze niet effectief zijn tegen sommige systemen.

Waarom houden hackers van websites zich dan bezig met deze kwaadwillige activiteiten?

1. Toegang tot en gebruik van uw systeem als een Internet Relay Chat voor illegale activiteiten sindsdienhackers doen vaak aan illegale activiteiten, ze moeten hun activiteiten verbergen. Om dit te doen, nemen ze servers over om illegale inhoud op te slaanof voor communicatiedoeleinden.

2. Om informatie te stelen.

3. Voor plezier en amusement.

4. Voor wraakgevoelig personeel dat wordt ontslagen bij een bedrijf of een boosaardig bedrijf, zijn rivalen dathoogst waarschijnlijk om je systeem te kraken in een wraakaanval.

5. Voor publiciteit - sommige hackers houden van publiciteit en doen er alles aan om opgemerkt te worden.

6. Om te experimenteren of het systeem te testen - in sommige gevallen vragen webmasters ICT-expertsom hun systemen te testen om de zwakke punten te identificeren in een poging om te helpen bij het verbeteren van de beveiliging.

7. Vanwege een aandoening die bekend staat als het Asperger-syndroom. Mensen die aan deze aandoening lijdenzijn asociaal maar hebben het vermogen om zich gedurende een zeer lange periode op een probleem te concentreren.

8. Uit nieuwsgierigheid..

9. Controleren wat collega's, echtgenoten, zakelijke rivalen of familieleden van plan zijn.

10. Om opscheppen te krijgen.

11. Als een intellectuele uitdaging.

12. Voor financieel gewin - hoewel de meeste website-hackers het niet voor geld doen, een beetje cybercriminelen hun brood verdienen door zich in te laten met creditcardfraude.

Mensen die risico lopen op kwaadwillende aanvallen

  • Internetbeveiligingsbedrijven - deze bedrijven hebben de beste beveiliging die ze maakteen aantrekkelijk doelwit voor hackers.
  • Opmerkelijke websites van bedrijven, politieke partijen en multinationale ondernemingen zijn dat welmeestal een onweerstaanbaar doelwit voor hackers die opscheppen willen krijgen.
  • Iedereen met e-commercesites op sites is vooral het doelwit van cybercriminelen,hackers vinden het niet erg om een ​​kwetsbaar systeem te sluiten.

Hoe de veiligheid van websites wordt geschaad

Hacken van websites kan heel fascinerend zijn. Het is duidelijk dat gecompromitteerde bedrijvenhad een indicatie van hacking, maar dacht niet dat de infectie zich zou uitbreiden naar hun websites. Toegang krijgen tot controle over uw bedrijf betekentveel. Om toegang te krijgen tot de controle voert een hacker een reeks pogingen uit voor uw gebruikersnaam en wachtwoord. Uw inloggegevens kunnen worden overgedragenvan de ene scope naar de andere door een juiste onderschepping door een hacker.

Een andere manier om te worden gehackt, is door de softwarekwetsbaarheden. Het doet nietmoet je geïnstalleerde software zijn, maar ook je browsers. Een hacker kan toegang krijgen tot uw inloggegevens door de controle over uw browser over te nemen.

Als eigenaar van een website moet u werken aan het beschermen van uw website tegen zijngehackt. Het benadrukken van hoe bezoekers toegang hebben tot uw bedrijfswebsite is een aspect dat u kan helpen uw site te beschermen. Zorg ervoor dat neeinloggegevens worden weergegeven. Maak uw site gebruiksvriendelijk door de beveiliging van uw website te observeren.

November 28, 2017