Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hoe u uw digitale bedrijf effectief ontwerpt

1 answers:

Volgens onderzoek door MIT Sloan Management Review en Deloitte UniversityDruk op, veel bedrijven zijn bereid om online te gaan. In deze studie, ongeveer 44% van de ondervraagde personen (3700 analisten, leidinggevenden en managers),maakte duidelijk dat hun bedrijven klaar waren voor de verstoring van de werking na de introductie van nieuwe digitale manieren. Echter, 56% vande respondenten voelden zich niet klaar voor de digitale overgang en verzetten zich tegen de nieuwe manieren.

De goedkeuring van een digitaal platform kan veel in het bedrijfsleven betekenen. Bijvoorbeeld wat zoekenEngine Optimization (SEO) procedures verhogen uw klantenbestand. Digitalisering van uw bedrijf kan een goede zaak zijn voor het langetermijnplan.Of deze transitie nu wel of niet in uw bedrijf zal plaatsvinden, u hebt een ontwerp of een soort foto van het resultaat op lange termijn nodig. Veel problemenzullen waarschijnlijk ontstaan, wat normaal is als een organisatie aan het transformeren is. Dientengevolge, duidelijke strategieën voor het omgaan met dergelijkehaperingen kunnen een extra taak zijn, die de moeite waard is.

Max Bell, de Customer Success Manager van Semalt ,verklaart de aspecten van het ontwerpen van succesvolle digitale business.

Ontwerpdenken stimuleert samenwerking en innovatie

Bij het uitvoeren van een ontwerpmodel gaat het proces om het zoeken naar een oplossing met behulp van een gegeven setvan parameters die de klant wil. Het antwoord is niet duidelijk, het kan mogelijk zijn om enkele principes te gebruiken om een ​​conceptueel concept te makensamenwerking tussen de partijen die door de wijziging worden beïnvloed. Als het bijvoorbeeld om digitale marketing gaat, kunnen organisaties dat doenmoeten SEO-experts inhuren en hun personeel leren over een paar digitale marketingtechnieken om klanten op te halen..In het moderne tijdperk,de meeste klanten komen van internet. Dit fenomeen betekent dat websites langzaam fysieke winkels vervangen.

Ontwerpdenken

Ontwerpdenken houdt in dat alle aspecten van een organisatie worden gecombineerd om samen te werkenom ergens een oplossing voor te maken. Het omvat het betrekken van verschillende geesten om te kijken naar een bepaald probleem met betrekking tot toekomstige oplossingen. Bij éénpunt, de ideeën van verschillende perspectieven kruisen elkaar en geven het bedrijf een essentieel inzicht voor toekomstige operaties. Bijvoorbeeld, departnering van MU / DAI en SalesForce bij de bestrijding van zee-piraterij.

In dit opzicht kan het inschakelen van een technologieteam een ​​zinvolle onderneming zijn. Veel aspectenvan design en aanpassing aan een digitaal platform vereisen enkele getalenteerde en goed geïnformeerde experts om met problemen om te gaan. Bijvoorbeeld,teamwerk tussen bedrijfsleiders en SEO-teams kan leiden tot het ontwerp van een goed reagerende website, die niet alleen een aanvulling vormt, maar ookheeft het potentieel om de fysieke winkel te vervangen. In deze opstelling is ontwerpdenken nodig, omdat de transitie een verandering kan inhoudenpersoneel, inventaris en vele andere aspecten.

Conclusie

Ontwerpdenken is een universeel concept, dat de meeste organisaties kan helpen bij het plannenhun toekomst. Het stelt verschillende personen in staat verschillende perspectieven en oplossingen te brengen. Ontwerpdenken kan voor heel veel mensen van toepassing zijnbedrijven, en het is zeer waarschijnlijk dat verschillende personen het anders nemen. Ontwerpdenken helpt uw ​​bedrijf op de lange termijn een oplossing te vindenproblemen en verschuift van een aantal van de bestaande problemen. Het veranderen van mensen is moeilijk, maar kan in sommigen een investering waard zijngevallen. Ontwerpdenken helpt mensen een gevarieerd scala aan creatieve innovaties te krijgen en een dieper niveau van samenwerking te bereiken.Via de tips in dit artikel is het mogelijk om een ​​goed ontwerp denkproces te volgen. Het kan uitstekend zijn in de overgang naardigitale methoden Source .

November 27, 2017