Back to Question Center
0

Semalt Expert: Belang van rapportagezwendel

1 answers:

Spam is een groot probleem dat de meerderheid van de internetgebruikers treft. In de meeste gevallen, grote oplichtingspraktijken optreden in de hulp van grote oplichters. In andere gevallen worden mensen geconfronteerd met talloze gevallen van paniek en verwarring tijdens een oplichtingsaanval.

Ivan Konovalov, the Semalt Customer Success Manager, herinnert eraan dat het voor iedereen van groot belang is om oplichterij onmiddellijk te melden. U kunt bijvoorbeeld 0300 123 20400 bellen om fraude of oplichting te melden - google en primera pagina primera. Het melden van zwendel helpt het nationale fraudebestrijdingsbureau bij de onderzoeken evenals andere nuttige correctiemaatregelen. Zodra u een oplichtingzaak meldt, kunt u duidelijk zijn bij de volgende stap, die uw bezorgdheid volgt. In de meeste gevallen leiden deze rapporten tot het indienen van de zaken die het gevolg zijn van onderzoeken. In andere situaties leiden deze claims mogelijk niet tot onderzoeken.

Scam melden aan Royal Mail

De meerderheid van de spambestrijding gebeurt met het faciliteren van hackers. De meeste e-mailproviders hebben een platform waarmee gebruikers bepaalde berichten als spam kunnen markeren. Het is essentieel om een ​​antispamfunctie te gebruiken, vooral voor een veilige e-mailprovider. Voor Royal Mail-gebruikers kan iedereen spam en andere gerelateerde gevallen melden aan Freepost Scam Mail, Postbus 797, Exeter EX1 9UN. Het is ook essentieel om de bekendheid van uw klanten te vergroten. Vergeet niet dat de veiligheid van uw website en die van uw bezoekers in uw handen ligt. Andere e-mailcentra waar u zwendel kunt melden, zijn onder meer 0345 611 3413 en scam.mail@royalmail..com.

Eersteklas telefoongesprekken

In sommige gevallen wilt u mogelijk een geval van spam rechtstreeks melden via een telefoongesprek. In dit geval kunt u contact opnemen met Phone-paid Services Authority (PSA). Het is belangrijk om te weten dat deze service niet gratis is en kosten in rekening brengt voor uw huidige provider. U kunt ook naar de PSA-website gaan om deze gevallen te melden of zelfs een vast nummer 0300 303 0020 bellen.

Stop de scam email

Een van de belangrijke maatregelen die genomen moeten worden bij het opmerken van spam, is het melden ervan. Er zijn veel gebieden waar u spam kunt melden. Allereerst is het belangrijk om e-mails onmiddellijk na ontvangst als spam te markeren. Deze maatregel verzendt een bericht naar uw e-mailprovider om berichten van dat domein of adres te onderscheppen. De andere stap kan het nemen van de bovenstaande stappen inhouden. Gebruikers kunnen ook sommige van deze gevallen afhandelen door een politielijnnummer op te nemen waar u rechtstreeks een spam-zaak kunt melden. Het is ook belangrijk om het bewustzijn te vergroten over enkele van de zwendelaanvallen, die een website kunnen doen lijden onder grote nadelen.

Conclusie

Het is belangrijk om de zwendel en andere illegale internetactiviteiten te melden. Veel mensen lijden massale verliezen op hun commerciële websites door spam. Daarom is het noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de huidige manieren en middelen om spam te behandelen. In andere gevallen kunt u spam rechtstreeks melden aan relevante autoriteiten. Deze maatregel kan enkele van de snelste manieren zijn om de situatie van spam te helpen beheren. Sommige van de gebieden waar u spam kunt melden, staan ​​in deze richtlijn. Ze zijn belangrijk en kunnen veilige kanalen maken voor het uitvoeren van online activiteiten.

November 28, 2017