Back to Question Center
0

Semalt: een kort overzicht van de terminologie van spam en zwendel

1 answers:

Internet heeft verschillende mogelijkheden, die vol zijn van mensen met verschillende intenties. Voor het geval van spam zijn er IT-specialisten die zich vooral richten op de kwetsbaarheid van de systemen en menselijke onwetendheid om hun internettaken geluk te maken. Er zijn bijvoorbeeld veel gevallen waarin mensen voor phishing vallen evenals andere hacktechnieken. Spammers veroorzaken enorme verliezen omdat ze samen met hackers veel geld van hun slachtoffers kunnen stelen.

Wanneer we websites maken, is het einddoel meestal de gebruiker. Daarom helpen al onze inspanningen om het aankoopproces tot een succes te maken en om de klant een goed gevoel te geven - penguin with red scarf logo name creator. We falen erin rekening te houden met de mogelijkheid dat hackers zowel uw website aanvallen als die van oplichters. Er zijn talloze methoden die website-eigenaren kunnen helpen spam te vermijden. Onthoud dat de veiligheid van het gebruik van uw site en het zorgen dat klanten veilig zijn, afhankelijk is van de effectiviteit van de anti-spammethoden.

Ivan Konovalov, the Semalt Customer Success Manager, presenteert aan u de volgende conventionele technieken die door mensen worden gebruikt:

  • Scam van bijlagen Mensen kunnen e-mails gebruiken om Trojaanse paarden naar nietsvermoedende personen te sturen. Deze methode werkt door ervoor te zorgen dat de persoon die de e-mail verstuurt de doel-pc van de gebruiker hackt, waardoor de beveiliging van het gebruik van de browser in gevaar komt..Veel voorkomende virussen zijn de Trojaanse paarden die in de browser van het slachtoffer kunnen haken en hem open kunnen stellen voor aanvallen. Ze kunnen de computerhardware besturen, evenals toetsaanslagen en wachtwoorden registreren. In andere situaties zijn er tal van manieren waarop deze bijlagen problemen kunnen veroorzaken op de computer van het slachtoffer.
  • Adware. Er zijn veel advertenties die het scherm van elke internetgebruiker verstoppen. Dientengevolge kunnen mensen met slechte bedoelingen deze techniek gebruiken om hun taken uit te voeren. Mensen kunnen bijvoorbeeld virussen verzenden in de naam van advertenties. Deze software haakt in op de computer van een slachtoffer en maakt de browsers kwetsbaar voor de meeste kwaadaardige aanvallen. U moet oppassen voor de softwareproducten die u op uw computer gebruikt. Bovendien kunnen de meeste gratis producten malware-producten bevatten.
  • DoS / DDoS-aanvallen. Bij dit soort aanvallen proberen hackers een website neer te halen door de server te overladen met verzoeken. Deze techniek verzwakt de bandbreedte waardoor de website niet meer reageert en bijgevolg onbruikbaar is. Hackers kunnen de efficiëntie van deze methode verbeteren door meerdere botnet-systemen te gebruiken.

Conclusie

Er zijn veel soorten mensen die internet gebruiken. Terwijl mensen doorgaan met het maken van nuttige en commerciële websites, richten anderen zich op het aanscherpen van hun hackvaardigheden om de staat van de cyberbeveiliging in gevaar te brengen. Dientengevolge leven bedrijven in een constante angst voor een enorme hackaanval en voor enkele andere verliezen die zich voordoen in geval van hacking. Sommige spamaanvallen kunnen afkomstig zijn van een concurrent, die uw Search Engine Optimization (SEO) -inspanningen kan laten mislukken, vooral wanneer uw website hackpogingen met de SERP's ondergaat. Sommige van de gebruikte spam- en antispammethoden zijn er alleen op gericht mensen bewust te maken, maar het dreigende probleem niet te beëindigen. U kunt deze richtlijn gebruiken om spambestrijdingen op uw e-commercewebsite toe te passen en veel doelen te bereiken.

November 28, 2017