Back to Question Center
0

Semalt deelt tips over hoe u spam-e-mail kunt voorkomen

1 answers:

Spam is nu een constante in ons dagelijks leven. Vanaf 2011 waren 77,8% van alle ontvangen e-mails spam, wat maar liefst 8 van de 10 e-mails is. Niemand wil spammail ontvangen, omdat sommige zich achter identiteitsdiefstal of virusinfecties bevinden. Phishing en malware volgen terug naar spam-e-mails - coil rba tfv8 baby. Van de 319 e-mails is er bijvoorbeeld sprake van phishing en van de 281 e-mails is er één malware. Daarom kan spam een ​​zakelijk systeem aanzienlijk beïnvloeden.

Ross Barber, de Semalt Customer Success Manager, biedt aan om de volgende manieren te gebruiken om het aantal spams te verminderen waarmee de e-mail inbox wordt overvallen.

1. De nodige voorzorgsmaatregelen treffen

In de meeste gevallen, voordat een spammer begint met spammen, moeten ze het e-mailadres van de ontvanger weten. Gebruikers moeten daarom complexe gebruikersnamen gebruiken om het moeilijk voor ze te maken om ze te achterhalen. De software die ze gebruiken, maakt normaal gesproken duidelijke en gemakkelijke adressen. Daarnaast moet een voorbeeld van een e-mail worden bekeken voordat deze daadwerkelijk wordt geopend. Als de e-mail op spam lijkt, is het een goed idee om deze te verwijderen.

2. Vermijd het online plaatsen van e-mailadressen

Robots hebben het potentieel om duizenden e-mailadressen te verzamelen van sites die e-mailadressen openbaar maken..Het nemen van extra voorzorgsmaatregelen bij het toetreden tot forums of het registreren voor productpromoties is een verstandige beslissing. Als u zich voor deze diensten moet registreren, moet u geen zakelijke of privé e-mails gebruiken. Een speciale e-mail voor dat doel werkt het beste.

3. Zorg ervoor dat het niet mogelijk is om een ​​e-mailadres te scannen

In sommige gevallen moeten gebruikers hun e-mailadres achterlaten op een website. Daarom adviseren experts mensen om creatieve zakelijke of e-mailadressen te gebruiken als ze zich bij deze sites moeten aanmelden. Het zorgt ervoor dat de spambots moeite hebben met het uitzoeken van het e-mailadres van een persoon. Bijvoorbeeld, men is vrij om een ​​combinatie van karakters te gebruiken. Verder is het optioneel om de functie voor het vastleggen van afbeeldingen voor het e-mailadres te gebruiken. Voor degenen die bekend zijn met de verschillende browserversies, is ook het gebruik van een JavaScript om dynamisch de weergave van de e-mail samen te stellen, van toepassing.

4. Blokkeer en rapporteer spam op Gmail

Google detecteert spam automatisch en plaatst het in een spammap. Om het voor Google eenvoudiger te maken om deze filtering uit te voeren, moet u verdachte e-mails melden. Gmail biedt functies waarbij op de knop 'Spam melden' wordt geklikt en deze onmiddellijk wordt geblokkeerd. Op deze manier bereiken alle e-mails van die specifieke afzender op geen enkele manier het e-mailadres van een persoon.

5. Vermijd het laden van bijlagen in spam-e-mails

Sommige spambijlagen bevatten geladen Trojaanse paarden die de computer kunnen infecteren. Deze Trojaanse paarden vangen de computer op omdat deze is geabonneerd op een reeks spamverdelingen. In andere gevallen kan het Trojaanse paard de computer gebruiken om spam-e-mails te verspreiden naar contactpersonen op de e-maillijst of naar anderen. Met een dergelijke kwetsbaarheid heeft een spammer de lijst met contactpersonen van een persoon in zijn of haar handen, waardoor ze ook slachtoffer worden van spam-e-mail.

Conclusie

Om de veiligheid van zowel computers als computers te waarborgen, adviseren deskundigen mensen om beveiligingen te gebruiken om computers te scannen om ervoor te zorgen dat ze vrij en veilig zijn tegen malware. Andere bronnen zoals TotalSystemCare, aangeboden door SafeBytes, zijn uitstekend als het gaat om het verwijderen van ongewenste bestanden, het versnellen van computers en het verbeteren van de prestaties.

November 28, 2017