Back to Question Center
0

Semalt deelt een boeiende praktijk over hoe zich te ontdoen van RDN / Trojan.worm

1 answers:

Als u een gebruiker van Windows 10 bent, loopt u mogelijk een risico op infectie door malwarebekend als RDN / Trojan.worm. De juiste manier kennen om dit virus te identificeren en te verwijderen is erg belangrijk, omdat sommige oplichters zullen proberen te misleidenje gelooft dat je besmet bent, zodat je ze geld kunt betalen om het te "verwijderen". In werkelijkheid zullen ze het geld nemen en doenhelemaal niets omdat je in de eerste plaats niet besmet was - rokblok. Een goede regel om deze situaties te vermijden, is dat je alleen maar moet vertrouwenberichten van uw eigen antivirussoftware. Andere berichten kunnen worden veroorzaakt door de plug-ins en extensies die uw webbrowser gebruikt.Als dit voor u van belang is, moet u proberen uw browser opnieuw in te stellen om deze ongewenste elementen te verwijderen.

Ivan Konovalov, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services biedt alles wat u moet weten om een ​​RDN / Trojan.worm-infectie te voorkomen.

RDN / Trojan.worm is een van de gevaarlijkste computervirussen ter wereld, dus alsu vermoedt dat uw computer mogelijk geïnfecteerd is, dan moet u uiterst voorzichtig zijn. Het is een Trojaans paard, wat betekent dat het zonder uw computer op komtje realiseert het, en dan valt het aan met stealth, dus je merkt misschien niet dat het iets aan het doen is.

Dit virus werkt door systeembestanden op uw computer aan te vallen. Om te vermijdendetectie, het eerste dat dit virus doet, is uw antivirussoftware blokkeren. Zodra dit is uitgeschakeld, begint het belangrijk te verwijderensysteembestanden, wat betekent dat uw computer vastloopt..Bovendien kan het virus ook je eigen persoonlijke mappen aanvallen, dus als je dat nog niet hebt gedaanback-up van uw belangrijke bestanden, dan kunnen ze voorgoed verloren zijn. Het probleem is dat de enige manier om het virus permanent te verwijderen isom de geïnfecteerde bestanden te verwijderen, dus om uw computer op te slaan, moet u mogelijk enkele of al uw persoonlijke bestanden kwijtraken. Sommige gebruikersdie dit virus hebben ervaren, hebben gemeld dat de malware ook van invloed kan zijn op webbrowsers, waardoor ze vastlopen. Herstart jePC zal geen nut hebben voor het omgaan met deze browserproblemen, omdat ze er nog steeds zullen zijn als je pc opnieuw opstart. Als je moeteen bevroren browser sluiten, dan moet je dit doen met de task manager (toegankelijk via ctrl + alt + delete).

Het verschil kennen tussen oplichting en echte malware

Het verschil vertellen tussen een bedrieger die zal proberen je ervan te overtuigen dat jecomputer is geïnfecteerd en een echt virus zou vrij eenvoudig moeten zijn. Valse waarschuwingen worden geopend terwijl u uw webbrowser gebruikt en dit waarschijnlijk ookdraag niet de naam van uw antivirussoftware. Deze nep-pop-ups worden geassocieerd met een kwaadwillende website of een ongewenste plug-in.Uw browser kan uw computer niet scannen, dus als dit bericht aan uw browser is gekoppeld, moet u het onmiddellijk negeren.Ze proberen je bang te maken dat je pc een risico loopt en proberen je dan te overtuigen om geld te scheiden om op te lossenhet niet-bestaande probleem. Ze kunnen mogelijk contactgegevens (zoals een telefoonnummer) voor je bijsluiten om contact op te nemen met 'professionals' die kunnen 'helpen'.De mensen met wie u spreekt als u contact met hen opneemt, zijn altijd oplichters die proberen geld van u af te nemen. Dit kan op elk web gebeurenbrowser, dus wees altijd waakzaam terwijl u op internet surft als u een bericht als dit ontvangt.

Als u een waarschuwing ontvangt van een echte antivirussoftware zoals Norton of McAfee(of een vergelijkbaar bekend merk), dan moet dit serieuzer worden genomen. Volg deze waarschuwingen op met een scan van uw computer metanti-malware software. Als uw computer is verbonden met internet, loopt u het risico van malware, dus neem waarschuwingen van echte antivirusprogramma'ssoftware serieus. Wees gewoon waakzaam tegen de oplichters.

RDN / Trojan.worm verwijderen

Als u een goede reden hebt om aan te nemen dat uw pc mogelijk geïnfecteerd is, dan doet u datzou een professionele tool moeten gebruiken om malware te verwijderen. Zelfs als de "malware" nep blijkt te zijn, is het altijd beter om veilig te zijn dan sorry.Volg deze gids om RDN / Trojan.worm (of andere malware) te verwijderen:

 • Download het installatiebestand van SpyHunter met behulp van een computer die niet is geïnfecteerd.
 • Breng het bestand over naar de geïnfecteerde computer en voer het uit. Er verschijnt een prompt,en druk gewoon op de RUN-knop als dat het geval is..
 • Stel de taal in die u wenst. Druk op OK.
 • Druk op DOORGAAN.
 • Druk op I ACCEPT. Druk op DOORGAAN.
 • Wacht terwijl SpyHunter is geïnstalleerd.
 • Klik op EXIT wanneer de installatie is voltooid.
 • Start uw computer opnieuw op in de veilige modus. Wanneer het bureaublad is geladen, gebruikt u deSpyHunter-software. Klik nu op de knop SCANNEN COMPUTER om de software een scan van het gehele systeem te laten uitvoeren.
 • Wacht terwijl SpyHunter deze scan uitvoert.
 • Na het scannen toont de software alle bedreigingen die op uw pc zijn gedetecteerd.Gebruik de knop FIX THREATS om uw computer van de malware te verwijderen.
 • Start de pc opnieuw op wanneer de bedreigingen zijn verwijderd. Als het probleem aanhoudtwanneer u uw computer opnieuw hebt opgestart, zoek dan hulp bij een professioneel supportteam.

Conclusie

Malware (en scam "malware") is een veel voorkomende bedreiging van de meeste pc-gebruikers. Eens je hebtgeïnfecteerd, het belangrijkste is om er meteen mee om te gaan. Hoe langer je wacht, hoe meer schade het kan aanrichten. Wees altijd zekerom kopieën van belangrijke documenten te maken, omdat je niet weet wat ze zullen vernietigen.

Of dit Virus nu echt is of gewoon een oplichting, professionele anti-malware tools zijn dat weleen effectieve manier om eventuele problemen op te lossen. Handel zo snel mogelijk om uw pc en uw gegevens te beschermen.

November 28, 2017