Back to Question Center
0

Semalt Compartilha Um Segredo Sobre Como Se Tornar Bem Sucedido Geen Mundo Dos Dados De Lances

1 answers:

In de zakenwereld werd bedrijfsanalyse vaak beschouwd als een bedrijfsanalysehet rijk van analisten met een linkse hersenkraker, terwijl de kwalitatieve banen, zoals reclame en marketing, het rijk zijn van creatieve creaties met de juiste hersens. Deze twee activiteiten, hoewel beide essentieel voor het succes van het bedrijf, spreken nauwelijks dezelfde taal.

Igor Gamanenko, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, stelt dat het tij van big data de status-quo heeft veranderd - cicalfate kremasti. De makers van deze big data zijn volgens alle definities upen komende generatie. Ze leven hun leven op sociale media en hebben praktisch al hun dagelijkse activiteiten vastgelegd in sms-berichten,digitale foto's en hun afspeellijsten, evenals hun voorkeuren vastgelegd door internetcookies.

Ze converseren in tekst-spreken, emoji en memes, allemaal digitaal en verzonden getransformeerd naar data, die in essentie gecodeerd is in bits en bytes. Deze vorm van digitale marketinggegevens, voortgebracht door digitale en sociale media heeft deze twee activiteiten samengebracht. Om succesvol te zijn, moeten bedrijfsmanagers van deze leeftijd dus ook leren om in nerd te sprekenals strategie en de syntaxis van beide stijlen is data.

Als u niet wilt dat uw bedrijf wordt buitengesloten, moet u gegevens omarmen democratie. Big data is het levensbloed van bedrijfsactiviteiten geworden en heeft dus geleid tot een nieuwe gegevensdemocratie..Het is open source enmenigte afkomstig. Ook zijn het volume en de verscheidenheid groot, waardoor het moeilijk is om het traditionele rapportageproces in essentie te handhavenlevert gegevens in een goed gedefinieerd proces.

In plaats daarvan moeten bedrijfsanalisten selfserviceanalyses inzetten om zeker te zijnde eerstelijnmanagers krijgen de gegevens die ze nodig hebben om beslissingen te nemen en geldige acties te ondernemen. Met grotere hoeveelheden gegevens beschikbaar in een formulier dat is minder verwerkt, een bedrijf kan gegevensbeheer, analyses, beveiliging en rapportage implementeren als vangrails om de informatie te waarborgenblijft veilig en nauwkeurig stromen.

Marketeers hebben de nieuwe syntaxis van gegevens en analyses moeten leren. Het is niet langergenoeg om klanten te targeten op basis van statische demografische gegevens. Ze moeten nu leren hoe ze zich kunnen identificeren en reageren op nieuwe gedragspatronenen voorkeuren die ze verzamelen uit de digitale voetafdrukken van hun klanten.

Analisten leren nu ook de taal van marketing en hoe dit kanvertalen naar klantgedrag en voorkeuren die kunnen worden gemeten en geanalyseerd. Op deze manier kunnen zowel marketeers als analisten samenontwikkelen van rapportage- en analysemodellen voor gegevens die voldoen aan de vereisten voor zowel back-endgegevens als front-end rapportage.ervoor.

De meeste klantdoelstellingen zijn zeer vloeiend en kunnen daarom niet worden vastgelegd in een vaste situatie set specificaties. Het zijn kortstondige objecten die komen en gaan, net als oceaangolven, en in de meeste gevallen is de golf al lang voorbij een rapport wordt gegenereerd en afgeleverd.

Daarom, als je succesvol wilt zijn in de hedendaagse wereld van Big Data, je moet leren hoe je kwantitatieve processen zoals business analytics en data science met het kwalitatieve proces kunt integreren bijvoorbeeld marketingstrategie en beslissingsanalyse. Hiermee stelt u zichzelf in voor succes in het nieuwe digitale landschap.

November 28, 2017