Back to Question Center
0

Semalt: blijf veilig voor wat hackers doen met gecompromiseerde WordPress-sites

1 answers:

We horen vaak over de websites die het doelwit zijn van hackers en spammers. De meeste webmasters gaan ervan uit dat als er geen gegevens zijn om te stelen, zoals creditcardgegevens of bankgegevens, het schaden van hun sites niet van belang is. Helaas hebben ze het bij het verkeerde eind, aangezien hackers veel dingen kunnen doen met hun WordPress-sites - free reporting tools for postgresql update.

De belangrijkste dingen die hackers of spammers met uw site kunnen doen, worden hieronder beschreven door Ryan Johnson, een vooraanstaand expert van Semalt .

Onleesbare sites verwijderen en offline zetten:

Meestal vervangen de hackers of spammers uw webinhoud en -artikelen door hun eigen webinhoud. Sommige nieuwswebsites worden bijvoorbeeld aangevallen en hun politieke inhoud wordt vervangen door artikelen met betrekking tot terrorisme. De hackers scheppen gewoon opschepperig dat ze je sites hebben aangevallen en je kunt niets doen om te verhullen wat ze hebben gedaan. Iedereen die uw site bezoekt, zal weten dat uw site is gehackt. Een voorbeeld van de onleesbare site is opennet.net. Voor hackers die uw inhoud vervangen door propaganda, is uw website de plaats voor gratis advertenties.

Spam verzenden:

De hackers blijven spam-e-mails verzenden naar een groot aantal mensen die uw informatie gebruiken, zoals gebruikersnamen of wachtwoorden. Statistica onthult dat 54% van alle e-mails die werden verzonden of ontvangen spam was..Een ander onderzoeksrapport suggereert dat hackers veel WordPress-sites beschadigen en deze gebruiken om elke dag spam-e-mails naar veel gebruikers te sturen. In de meeste gevallen weten webmasters niet eens dat hun sites zijn getroffen door hackers. Ze kunnen ook merken dat de websites langzamer gaan werken en dat de pieken in de server een veel voorkomend probleem zijn geworden. De aanvallers krijgen twee belangrijke voordelen van dit ding: ten eerste gebruiken ze uw serverbronnen gratis. Ten tweede verpesten zij uw reputatie online en vernietigen ze de ranking van uw site in de resultaten van zoekmachines.

Schadelijke doorverwijzingen:

De hackers of spammers zijn ook betrokken bij kwaadwillende activiteiten. Omleidingen zijn effectief voor hen om het verkeer naar verschillende kwaadwillende en schadelijke websites te leiden. De gebruikers weten niet eens dat dit met hen gebeurt, en het is normaal dat uw advertenties niet correct worden weergegeven. De aanvallers profiteren van de omleidingen en verzenden hoogwaardig verkeer naar hun eigen websites. Hun motief is om de rankings van hun sites in zoekmachines te verbeteren en kwaadaardige content op internet te verspreiden.

Phishing-pagina's van gastheer:

De hackers gebruiken phishing-pagina's om de bezoekers voor de gek te houden door persoonlijke of gevoelige informatie te verstrekken. Meestal doen ze alsof ze de bank of winkeliers zijn en proberen ze ons informatie te geven, zoals onze gebruikersnamen en wachtwoorden. Ze stelen ook onze creditcardgegevens met behulp van die phishing-pagina's. De hackers verzamelen veel informatie over de beroemde WordPress-site en een voorbeeld van phishing-pagina is eff.org.

Ransomware:

Ransomware is een kwaadaardig programma dat de toegang tot uw site kan blokkeren en u eist een losgeld te betalen als u toegang wilt hebben hersteld. De hackers gebruiken ransomware als de manier van verdienen en het valt veel websites en blogs aan. Om ransomwareaanvallen te voorkomen, moet u back-ups van uw bestanden hebben. Als u de back-upbestanden hebt, moet u mogelijk het losgeld betalen aan de hackers, omdat zij u uw WordPress-site niet voor zakelijke doeleinden zullen laten gebruiken.

Ongeacht het soort bedrijf dat u aan het doen bent en hoeveel verkeer uw WordPress-site krijgt, kunnen hackers of aanvallers gemakkelijk achterhalen hoe zij uw webpagina's om persoonlijke redenen kunnen gebruiken.

November 29, 2017