Back to Question Center
0

Semalt Analytics: innovatie en digitale transformatie in de zakelijke wereld van vandaag

1 answers:

Digitale transformatie (ook bekend als verstoring of bedrijfstransformatie) verwijstovergangen van bedrijven en hun bedrijfsmodi naar technologisch gebied, terwijl traditioneel management ook veranderingen ondergaat.Digitale transformatie is belangrijk voor alle soorten bedrijven, of het nu een klein, middelgroot of groot bedrijf is. Dus de verstoring kan zijngetuigd in medische, retail, software, logistiek of zelfs automatisering. Het gebruik van innovaties in het bedrijfsleven is de sleutel tot het leveren van eengeweldige digitale zakelijke ervaring voor zowel werknemers als klanten.

Lisa Mitchell, de Customer Success Manager van Semalt ,geeft een inzicht in hoe innovaties de bedrijfswereld van vandaag veranderen.

De beste manier om concurrerend te blijven in de hedendaagse bedrijfswereld is om te hebbende mogelijkheid om op maat gemaakte applicaties te leveren voor het zakelijke gemak. Het principe van digitale transformatie is gebaseerd op verbeterenklantervaring en verlaging van operationele kosten. Digitale transformatie is echter meer dan het verbeteren van nieuwe technologie. Het is ookover organisatiecultuur.

Organisaties moeten inspelen op de eisen van dynamische bedrijven, veranderingen in het bedrijfslevenmilieu en innoverende moderne benaderingen. IT (informatietechnologie) teams en leiders in elke onderneming moeten samenwerken tijdens het marcherennaar continue ontwikkeling, innovatie stimuleren en voldoen aan zakelijke vereisten. In wezen vormt dat digitale transformatie - lagerkosten, versnellen van bedrijfsactiviteiten, brengen positieve verandering in competentiemodellen, mensen en processen en verbeteren de marketingtijd.

Sleutelfactoren die de bedrijfsomvormingen stimuleren, zijn de marktvraag, de consumentgedrag, innovatieve technologie en milieuaspecten. Technologische innovaties leiden tot transformatie van technologische bedrijven.De bedrijfslogistiek moet gebruikmaken van nieuwe technologie zoals cloud, RAD, IoT en big data en zich afkeren van legacy-systemen..Bovendien,technologische innovaties worden breed erkend in een organisatie. Ze verhogen de snelheid, leveren efficiëntere resultaten op, lagere kostenen waarde brengen in ondernemen.

Klantgedrag is een andere belangrijke factor in digitale transformatie.Wat zijn de verwachtingen en eisen van klanten van een organisatie (en technologische behoeften om te voldoen aan zakelijke eisen)? Klanten willenverbeterde technologische capaciteiten gecombineerd met een pleidooi voor gebruiksgemak. In dit verband moeten bedrijven omgaan met externe factoren zoalsals veranderende economie, vereisten van zakenpartners, marktwedstrijden en regelgevende wetten. Klanteneisen en capaciteit van technologiein catering zijn de eisen van veel belang. Lagere kosten en verbeterde mogelijkheden zijn bijvoorbeeld twee meest duidelijke resultaten.Bovendien heeft Forrester Consulting Research, uitgevoerd door Accenture Interactive, de belangrijkste factoren voor bedrijfstransformatie vastgesteldals klanttevredenheid, verhoogde de snelheid van ideeën en winstgevendheid.

Succesvolle ontwrichtende transformatie is afhankelijk van moderne organisatiecultuur en digitale volwassenheid. Deze details worden hieronder gemarkeerd:

  • Eisen van de klant. Klanten kijken uit naar een heerlijke ervaring in elkebezorgingsaspect. Zorg er dus voor dat uw organisatie consumentenloyaliteit bereikt en klanten zullen altijd over het merk spreken.
  • Procesoriëntatie. Optimalisatie van medewerkers en procesdigitalisatie verbeterengegevensgestuurde besluitvorming, wat resulteert in algemene operationele transparantie en betere prestaties.
  • Bedrijfsinnovatie. Digitalisering van bestaande bedrijfsmodellen of nieuw digitaalproducten die verder gaan dan de heersende zakelijke eisen inspelen op veranderende bedrijfsbehoeften en nieuwe innovatieve diensten en producten stimuleren.

Kortom, digitale transformatie is een echte verandering die een storm veroorzaaktin de zakelijke wereld. De impact van bedrijfstransformatie is niet alleen duidelijk in de bedrijfsvoering, maar ook op alle niveaus van een organisatieen industriële structuren. CIO's en bedrijfsleiders zijn aan het intensiveren om ervoor te zorgen dat innovatie gekoppeld aan bedrijfstransformatie iszaken doen, waarde toevoegen en productieve veranderingen aanbrengen Source .

November 27, 2017