Back to Question Center
0

Semalt: alles wat u moet weten over een juiste meta-beschrijvingstag

1 answers:

Metabeschrijvingen zijn een essentiële manier om alles te laten zien wat u uw publiek wilt laten zien. Het is het hoogste niveau van uw pagina met zoekresultaten. U kunt niet zonder een goede metagegevensbeschrijving, omdat deze een rol speelt bij het bepalen van de CTR-snelheid - vichy contour des yeux. Als je het op een overtuigende manier schrijft, krijgt je verkeer een enorme boost.

Om te slagen, moet u de richtlijnen van Max Bell, de Customer Success Manager van Semalt , naleven.

Stap 1: begin met een goed werkwoord

Wist je dat je met een krachtig actiewerkwoord het publiek kan inspireren iets te doen? Het enige dat nodig is, is een eenvoudige truc - het actiewerkwoord - zoals "Ontdekken", "Worden", "Identificeren" of "Leren". Je zou er versteld van staan ​​hoe dit ervoor zorgt dat mensen zich naar je eigen tempo ontwikkelen.

Stap 2: geef het publiek een idee van hoe jouw inhoud eruit zal zien

Als uw publiek kan worden geleid om te begrijpen hoe de inhoud wordt geschetst en natuurlijk hoe zij er baat bij hebben als u op uw inhoud klikt, zal uw klikfrequentie zeker omhoog schieten. In plaats van je te focussen op het vullen met sleutelwoorden, probeer je metabeschrijving zo overtuigend mogelijk te maken. Raak echter niet in de war. Hoewel het belangrijk is om de metabeschrijving overtuigend te maken, vergeet dan niet om wat trefwoorden in te strooien. Het idee hier is dit: zoek een balans tussen overtuiging en zoekwoordoptimalisatie.

Stap 3: zorg ervoor dat de metabeschrijving minder dan 155 tekens lang is

Als ze je dat lieten doen, kun je maar blijven twijfelen over wie je bent als merk, producten / diensten enzovoort. Je kunt en mag echter niet verder gaan dan de 155 karakters. Wat gebeurt er als je een lange metabeschrijving schrijft over jezelf als de beste. Sommige mensen kunnen beweren dat dit niet het ergste is dat kan gebeuren, maar denk erover na, er is behoefte aan kop of staart van metabeschrijvingen, toch?

Stap 4: vergeet niet het sleutelwoord op te nemen in de metabeschrijving

Weet je nog dat we iets over het vullen van zoekwoorden noemden? Welnu, nu komen we eraan. Uw primaire zoekwoord moet worden opgenomen in de metabeschrijving. Zorg er gewoon voor dat het soepel leest. Probeer het niet vaak te herhalen, Google toont het vetgedrukt zolang u het (het trefwoord) op smaakvolle wijze invoegt. Volg de richtlijnen en alles valt op zijn plaats.

Stap 5: probeer je metabeschrijving af te maken met een call-to-action

"Ontdek meer over", "Aan de slag" of "Meer informatie" zorgen voor een duw voor het publiek om zich aan uw inhoud te laten vastklampen. Laat je creativiteit los door te knutselen met andere call-to-action-werkwoorden.

Terwijl we ons bezighouden met de do's en dont's van metabeschrijvingen, merk je op dat je een team moet zoeken om met nieuwe ideeën te komen. Deel, als dat nodig is, wat u heeft geleerd van de tips van de experts van de experts. Op deze manier kunt u uw metabeschrijvingen in uw voordeel laten werken. Vergeet wat u dacht om de eerste pagina van een zoekresultaat te bereiken - het begint met uw metabeschrijving.

November 28, 2017