Back to Question Center
0

Semalt: alles over phishing-scams en spams

1 answers:

Het ontvangen van vervelende berichten en advertenties in uw e-mailadres en postbus kan echt vervelend zijn. Sommige e-mailberichten die naar uw e-mailadres worden verzonden, maken u kwetsbaar voor het verwijderen van een schadelijke hacker. Een volledige organisatiewebsite kan worden verwijderd door op een scam-e-mail te klikken, meestal een ongewenste e-mail genoemd - crear cuentas de correo con dominio propio en google. Ongewenste e-mails leiden computereindgebruikers om naar kwaadaardige sites, waar ze gemakkelijk kunnen worden gemanipuleerd met legitieme prijzen. De beveiliging van uw website moet uw prioriteit zijn.

Wanneer u deel uitmaakt van de phishing-scam, worden spamberichten en e-mails zeer gevaarlijk. Phishing-scam manipuleert computergebruikers om op een koppeling te klikken die vereist dat ze hun bankgegevens invullen.

Julia Vashneva, de Semalt Senior Customer Success Manager, waarschuwt u dat spammers een groot aantal computergebruikers bereiken door een massaal aantal e-mails te verzenden met als doel het volgende te bereiken:

  • Spreid bedreigingen en kwaadaardige malware
  • Phishing-zwendel uitvoeren met als enig doel toegang te krijgen tot creditcardgegevens en accountwachtwoorden
  • Sommige dollars verdienen aan pc-gebruikers die op hun berichten reageren

Tips om uzelf te beschermen tegen phishing- en spam-e-mails

Computergebruikers kunnen het aantal spam-e-mails dat spammers ontvangen, verminderen door de volgende tips van Semalt professionals in de praktijk te brengen.

Het publieke publieke e-mailadres

Openbaar e-mailadres wordt voornamelijk gebruikt om te chatten en te registreren op openbare fora. Computergebruikers die dit e-mailadres gebruiken, kunnen het aantal spam-e-mails verminderen door een ander aantal e-mailadressen te gebruiken, waardoor het openbare e-mailadres wordt gewijzigd vaak gebruiken en deze e-mailadressen tijdelijk gebruiken.

Browsen bijgewerkt houden

Door de nieuwste versies van browsers te gebruiken, kunt u voorkomen dat spammers u een groot aantal ongewenste e-mails sturen. Bijgewerkte browsers detecteren spam-berichten gemakkelijk in vergelijking met versies die niet meer up-to-date zijn.

Privé-e-mailadressen gebruiken

Uw privé e-mailadres moet voor vertrouwelijke doeleinden worden gebruikt. Uw combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord moet sterk genoeg zijn om te voorkomen dat hackers gissen. Het inhuren van professionals om de beveiliging van uw computer bij te houden, zorgt ervoor dat u niet alleen vermijdt om gehackt te worden, maar ook door spammers te blokkeren om zo nu en dan ongewenste e-mails te vermijden.

Overweeg het gebruik van anti-scam-filters

Het gebruik van een computer met geïnstalleerde anti-malware helpt om te voorkomen dat spammers u spam-e-mails sturen. Gebruik een premium anti-malware-versie met anti-spamopties en beveiligingsfuncties om veilig te zijn.

Het ontvangen van ongewenste e-mails kan nu zo vervelend zijn. Uw computer up-to-date houden met premium anti-malware-versies is de beste optie om voor te gaan. Vermijd klikken op e-mails zonder de legitimiteit van de afzender te controleren om veilig te zijn. Om het aantal spam-mails te verminderen dat door spammers naar u is verzonden, moet u niet reageren op ongewenste e-mails en hoeft u niet te klikken op valse afmeldingsmails die door aanvallers zijn verzonden. Je e-mailadres vaker wijzigen werkt ook. Werken met één e-mailadres vormt een groot risico voor een computer-eindgebruiker. Spammers blijven bijvoorbeeld raden voor combinaties terwijl ze nog steeds proberen de controle over je browser over te nemen.

November 28, 2017