Back to Question Center
0

La Guida Da Semalt: Topwoordenlijst Condizioni Ogni Blogger Dovrebbe Sapere

1 answers:

Heb je ooit gewenst dat je een lijst zou kunnen krijgen van alle elementaire kernbegrippen die elke blogger zou moeten kennen? Laten we eerlijk zijn, er is veel te weten over bloggen en online marketing. Het hebben van een pagina om te verwijzen zou erg handig zijn.

Gelukkig voor u is dit precies Andrew Dyhan, de expert van Semalt die Digtal Services in dit artikel voor u heeft gebruikt - business professional network portland. U vindt een lijst met de algemene blogbepalingen die alfabetisch zijn gedefinieerd en gerangschikt voor uw gemak.

AdSense: is een op advertenties gebaseerd inkomstenplatform dat eigendom is van Google. Bloggers verdienen geld door te klikken op AdSense-links in artikelen en advertenties die worden weergegeven op websites of blogs.

AdWords: een andere op Google gebaseerde applicatie voor het maken van geld, waarbij bloggers en website-eigenaren per klik op een specifiek zoekwoord worden betaald.

Alexa: is de tool voor het classificeren van websites van Amazon. Het indexeert websites en laat u weten welke het meeste verkeer genereren. Aan elke website wordt een nummer toegekend op basis van de verzamelde informatie. Hoe lager de ranglijst, hoe populairder de website.

Backlinks: zijn hyperlinks die te vinden zijn in blogposts en op websites die linken naar gezaghebbende websites. Google maakt gebruik van backlinks om webpagina's te rangschikken.

Blackhat-zoekmachineoptimalisatie: gewetenloze technieken die onethisch worden gebruikt om de webranking te verbeteren. Dit omvat het afkeuren van technieken zoals het vullen van zoekwoorden in tekst en het gebruik van doorway-pagina's.

Blog: de regelmatig bijgewerkte sectie van een website met relevante en boeiende onderwerpen.

Domein: is de hostnaam van een website.

Feed: is een middel voor mensen om het laatste nieuws van favoriete websites en blogs te ontvangen. De twee belangrijkste feedformaten zijn RSS en Atom.

Google Analytics: Statistiekplatform van de website van Google. Hiermee kunt u informatie ontvangen over de specifieke kenmerken van uw website, bijvoorbeeld hoeveelheid verkeer die naar uw site komt..

Indexpagina: de startpagina van een blog of website.

Linkbait: is een aantrekkingsfactor die ervoor zorgt dat mensen op bepaalde berichten, video's of afbeeldingen klikken.

Meta-tags: zijn gewoon HTML-tags die de paginabeschrijving en trefwoorden aangeven.

Niche: een versmald onderwerpgebied waarop een blogger zich kan concentreren.

PageRank: de rangorde van een website of blog berekend met behulp van de algoritmen van Google.

Permalink: de URL van een bepaalde pagina of blogpost.

Bericht: afzonderlijke artikelen of vermeldingen die samen een website of blog vormen.

Pro Blogger: een persoon die online een inkomen genereert met zijn / haar blog (s) en daarom wordt beschouwd als een professionele blogger, ook bekend als pro blogger.

Search Engine Optimization (SEO) : technieken die worden gebruikt om het rangschikken van websites op een organische, ethisch goedgekeurde manier te verbeteren. Wanneer een website of blog is geconfigureerd voor SEO, zeggen we dat deze volledig is geoptimaliseerd.

Sociale media: webplatforms die sociale interactie tussen mensen mogelijk maken. Deze omvatten platforms zoals Facebook, LinkedIn, Google+, Instagram, Snapchat onder anderen.

Abonnees: de mensen die ervoor kiezen om zich op uw website of blog te registreren voor het ontvangen van regelmatige nieuwsbrieven of updates via e-mail.

Tags: trefwoorden die het voor mensen gemakkelijker maken om te vinden wat ze nodig hebben op uw site.

Virale inhoud: populaire inhoud, ongeacht of video's, afbeeldingen of berichten in een korte tijd door veel mensen worden gedeeld.

Vlogging: het gebruik van een video-indeling om inhoud te promoten die normaal gesproken in blogberichten zou worden gelezen.

Wordpress: het leidende blogplatform ter wereld.

WordPress Plugin: er zijn tientallen plug-ins die verschillende problemen oplossen. Elke plug-in is een gedeelte met code dat kan worden ingesloten in uw blog of op uw website.

URL: is een acroniem voor Uniform Resource Locator. URL's zijn koppelingen die u naar een specifieke pagina leiden en worden gezien als adressen voor die websites of pagina's.

Deze lijst is niet uitgebreid maar geeft je de meest voorkomende termen die je tegenkomt en de meest elementaire termen die elke blogger zou moeten kennen.

November 28, 2017