Back to Question Center
0

Kom Сirca Essere Pubblicato Su 3 Piattaforme Di Contenuti Superiore? L'orientamento Da Esperto Di Semalt

1 answers:

Het hebben van kwaliteitsinhoud is niet de enige factor om te overwegen of men door de grote namen in de media gepubliceerd wil worden, omdat zij ook een instapstrategie moeten hebben. De concurrentie blijft toenemen, vooral als men zich richt op bedrijven als Forbes, Huffington Post en Business Insider. Het wordt moeilijker, zelfs als de vereisten van de uitgever verschillen.

Als je vasthoudt aan een strategie, aangeboden door de leidende expert van Semalt , Frank Abagnale, is er een kans op succes - linnu tee rehvivahetus pirita.

Pitch Means Everything

Inhoud kan veel te wensen overlaten, maar redacteuren weten dat nog niet. Het is aan de auteur om dit af te beelden door te beginnen met een boeiende pitch. Schrijver, uitgever en ondernemer David K. William stelt dat een pitch niet alleen goed hoeft te zijn voor standaarden, maar ook astronomisch is vanwege het grote aantal dat redacteurs dagelijks ontvangen. Zo'n pitch moet:

  • Een aangrijpende onderwerpregel die ongeveer 15-20 seconden van de tijd van de uitgever in beslag neemt.
  • Een duidelijke en bondig geschreven tekst.
  • Een gezaghebbende stem.
  • Een goed gevulde blog om een ​​back-up van het veld te maken.

Relevantie en waarde zijn belangrijk

De twee aspecten komen meestal voort uit de behoeften van de lezer. Een auteur moet elke gastlocatie behandelen als een kans om een ​​merk te laten groeien, maar geen inhoud promoten. Daniel Vaczi voor AdHere stelt dat een persoon zijn publicatie moet onderzoeken om vast te stellen wat belangrijk is voor de lezer. Redacteuren moeten een reden hebben om te geloven in de inhoud die ze ontwikkelen. Door meer te weten te komen over de doelgroep, wordt het mogelijk om op de hoogte te blijven van trends en content te blijven presenteren die voor hen van belang is.

1..Veranderingen in de Huffington Post

De publicatie is dol op gastbloggers, maar in oktober 2015 sloot het venster de deuren voor nieuwe bijdragers. De reden die Catherine Alford, een vaste bijdrager aan Careful Cents, gaf, was dat er een stortvloed aan inhoud op het platform was, omdat mensen konden uploaden en zie hun inhoud onmiddellijk verschijnen. Het betekent niet dat schrijvers geen gastpost kunnen plaatsen omdat het slechts voor onbepaalde tijd is. Toekomstige bijdragers moeten nu hun toevlucht nemen tot het gebruik van het huispitch-formulier.

2. Forbes houdt van veeleisende schrijvers

Forbes neemt meestal schrijvers in beslag die eerder inhoud hebben gepubliceerd. John Steimle, een vaste bijdrage van Forbes, beweert dat de publicatie personen betreft die een staat van dienst hebben en zich kunnen committeren aan minstens een artikel per week. Men kan sociale media of e-mail gebruiken om contact op te nemen met Forbes. Het is een manier om een ​​relatie te creëren met de publicatie, die de kans biedt om te leren hoe deze werkt en hoe je een pakkende worp kunt voorbereiden.

Als iemand tevreden is met zijn pitch, vraagt ​​Forbes hem om het te e-mailen via idea@forbes.com.

3. Business Insider wil de hoogste kwaliteit

Met meer dan 60 miljoen lezers biedt de publicatie een geweldig publiek voor de schrijver en vereist alleen expertise in ruil. Taylor Lorenz legt uit dat de meeste BI-bijdragers experts zijn uit verschillende industrieën. BI vraagt ​​alle potentiële bijdragers om door bestaand materiaal te gaan om te weten wat editors verwachten, voordat ze een pitch aanbieden.

Het is heel goed mogelijk om een ​​"eenmalige" gepubliceerd te krijgen bij Business Insider. Ze accepteren ook originele inhoud die al op een blog staat, zolang de auteurs er de rechten op bezitten. Bijdragers pitchen naar contributors@businessinsider.com terwijl ze referenties, een postcategorie en een link naar eerder gepubliceerde inhoud verstrekken.

Conclusie

Aan de belichting van belangrijke content moet veel werk worden gedaan. Er zijn momenten waarop mensen in geluk vallen en uiteindelijk voor grote uitgevers werken. Ondanks dat de weg lang is voor anderen, zijn de resultaten aan het eind alle moeite waard. Door een blog te bouwen en een merk te ontwikkelen, en bijgevolg de pitchstappen van elke redactie te volgen, wordt het bereiken van dit doel meer mogelijk.

November 28, 2017