Back to Question Center
0

Kom naar Personalizzare E Marcare I Brevi Collegamenti - Azioni Semalt L'aggiornamento

1 answers:

Social-link-shorteners zijn geenszins een nieuw fenomeen in het sociale netwerk. Het was echter tot voor kort dat merken de noodzaak van aangepaste koppelingsinknijders volledig begrepen in de zoektocht naar meer klikken en natuurlijk om hun verhaal te vertellen.

In plaats van generieke korte links te gebruiken zoals die van Google en Bitly, bedenk dan een manier waarop u uw eigen koppelingen kunt aanpassen om korte links te maken die uw merk en persoonlijkheid weergeven. Gewoon bekennen, de korte links aangeboden door Bitly zijn niet zo mooi, toch?

Toen we opmerkten dat de cijfers omhoog gingen, is er ook iets anders aan het ontstaan. Een meerderheid van deze merk- en aangepaste links bevatten de nieuwste extensies op het topdomein (afgekort als TLD) - pedana gonfiabile.

Waarom schakelen mensen over naar TLD's? Deze factoren, verklaard door Michael Brown, de Customer Success Manager van Semalt , kunnen daar een antwoord op helpen.

  • Ze raken niet in de war op je website

Wanneer u een domein gebruikt om aangepaste verkortkoppelaars voor links te maken, zal het niet voor andere doeleinden dan dat worden gebruikt. Als u van plan was om de hoofd-URL te gebruiken als link-shortener, dan was u in shock. Leuk dat je het nu weet.

Er zijn veel voordelen aan het creëren van unieke domeinen specifiek voor sociale medianetwerken. Het helpt bijvoorbeeld uw analytische tool om het soort verkeer bij te houden dat wordt gegenereerd door activiteiten en klikken op sociale media. Kan je daarnaast geen betere manier bedenken om je sociale netwerk een eigen karakter te geven, toch?

  • Ze zijn relevant voor uw inhoud

Aanpasbare koppelingen zijn een van de vele voordelen van het gebruik van nieuwe domeinextensies. Natuurlijk kun je je creativiteit aan de linkerkant van de stip richten bij het maken van een oudere TLD, hoewel dat tot op zekere hoogte is beperkt. Als u een media-outlet heeft, is de .NEWS-extensie een klassieker. Fotografen kunnen knutselen a..PHOTO-extensie enzovoort. Laat nu je creativiteit los en zoek iets leuks uit.

  • Word lid van de muziekwagen

De grote namen in de grote industrieën maken al gebruik van deze tactiek. Branded links zorgen voor meer naamsbekendheid en vertrouwen, wat leidt tot een betere betrokkenheid en een groter klikfrequentie. Een perfect voorbeeld zou Seattle News zijn dat st.NEWS gebruikt. Hetzelfde geldt voor StubHub (stub.live) en Chic-fil-A (chicfila.social). Als de zogenaamde grote wapens het doen, waarom ben je dan achtergelaten?

  • Gemerkte korte links bouwen vaak vertrouwen op

Denk aan dit scenario, een gebruiker loopt tegen een korte link aan met je merk.TV of merk.VIDEO link, wat denken ze? Vertel me of ze geen vertrouwen hebben in wat je te bieden hebt. Klanten zien u met een nieuw licht - u zult duidelijk een professional in uw niche zijn. Iemand die weet wat ze doen. De statistieken liegen er niet om - de CTR voor Bitly was 34% groter dan die van generieke links. ReBrandly pochte op een CTR-rente van 30%.

Ermee beginnen

1. Controleer uw domeinen. Identificeer een die je het beste kunt gebruiken.

2. Identificeer de gewenste link verkorten website. Het kan Bitly or ReBrandly zijn of een dienst.

3. Zodra het domein volledig is geïntegreerd, bent u klaar om te gaan.

November 27, 2017