Back to Question Center
0

Klantentrouw verhogen: tips van Semalt

1 answers:

Elk bedrijf profiteert van hun terugkerende klanten. Voor online bedrijven zijn e-commerce websites erop gericht om terugkerende klanten naar hun website te leiden en ze om te zetten in echte kopers. Veel digitale marketingtechnieken beloven de zichtbaarheid van uw site naar uw doelgebied te vergroten. Sommige van deze methoden omvatten contentmarketing, zichtbaarheid op sociale media en vooral Search Engine Optimization (SEO). Digitale technieken richten zich echter op het verkrijgen van de klanten naar uw site. Het houden van uw klanten is afhankelijk van andere technologieën - fake id fake passport. Het is gemakkelijker voor een vorige klant om te kopen dan om een ​​nieuwe klant te maken. De aandachtsspanne van de meeste kopers van websites is minimaal. Dit scenario betekent dat een lichte storing of fout op uw website ertoe kan leiden dat u een waardevolle klant verliest. Het is een lastige onderneming om je oude klanten dicht bij je te houden.

De Semalt Senior Customer Success Manager, Nik Chaykovskiy biedt alle e-commerce websites om de volgende methoden te gebruiken om hun klanten te behouden:

1. Word een kieskeurige klant.

Een van de beste manieren om de ervaring van een bepaalde website te leren, is door hem zelf te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat u de volledige ervaring ervaart die een bezoeker voelt bij het gebruik van uw site. De ontberingen waarmee je geconfronteerd wordt, weerspiegelt een perfecte weerspiegeling van de ervaring van het maken van de aankoop. Deze functie kan u motiveren om in een ander geval de nodige aanpassingen aan te brengen aan uw webontwerpfuncties, zoals gebroken koppelingen, ontbrekende product-id's en categorieën; men kan fouten in de SEO-strategie detecteren, zoals dubbele inhoud.

2..Mens-tot-mens contact.

Een van de oude marketingmethoden is directe communicatie met de klanten. Marketeers gebruiken deze techniek en het brengt nog steeds tonnen verkeer naar hun websites. Dagelijkse bezoeken kunnen uw e-commerce-bedrijf helpen langdurige en directe klanten te beveiligen. Een ontmoeting met een klant brengt een essentie van geloofwaardigheid met zich mee evenals de levensvatbaarheid van uw bedrijf. Het resultaat is dat u echte personen krijgt die andere mensen kunnen beïnvloeden om uw website te kopen. Bovendien brengt deze techniek relevante real-life testimonials met zich mee, waardoor uw marketingplan succesvol wordt.

3. Het gaat niet om jou.

Een fout die bloggers maken, is hun websites over hen te maken. In ieder geval draait het allemaal om je publiek. Om een ​​bedrijf zijn klanten te behouden, is het nodig om kwaliteit en relevante inhoud te schrijven. Het resultaat is een duurzaam lezensysteem van hoge kwaliteit en een gestage stroom nieuwe klanten. In andere gevallen gaan SEO-technieken, zoals het verzenden van gepersonaliseerde berichten, een lange weg om het publiek te laten voelen dat het om hen gaat. Vergeet daarom niet om uw publiek het gevoel te geven dat u eigenaar bent van een niche. Als gevolg daarvan, dat gevoel van verbondenheid, fokt loyaliteit.

Conclusie

Elke e-commerce website vereist een klantenbasis om winst te realiseren die belangrijk is voor het onderhoud ervan. Daarom moet een persoon die online inhoud publiceert, een bepaald niveau van inspanningen investeren om zijn klanten te behouden. Het is een moeilijke taak om klanten vast te houden aan uw optie. Klantentrouw kan een waardevolle aanwinst zijn voor elk bedrijf. Deze gids bereidt uw e-commerce website en SEO-inspanningen voor om de potentiële klanten dichtbij te houden. U kunt het vertrouwen van uw oude klanten terugwinnen en nieuwe klanten opnieuw maken.

November 28, 2017