Back to Question Center
0

Klanten overtuigen om SEO-vriendelijke inhoud te kopen

1 answers:

Een aanzienlijk aantal bedrijven is van mening dat ze centen kunnen betalen voor inhoud, maar tot hun verbazing slagen hun blogs niet in populariteit en uiteindelijk verkopen producten niet. Het aantal volgers van hun sociale media blijft hoog, maar hun interventies op het gebied van internetmarketing zetten hen niet vooruit.

Inhoud is van cruciaal belang, maar bedrijven onderschatten het belang ervan nog steeds. Max Bell, de Semalt Customer Success Manager, legt uit waarom het belangrijk is voor een site om geweldige content te bieden.

De halo-impact

Als uw webplatform slechte inhoud heeft, zullen individuen een perceptie ontwikkelen dat uw product slecht is - planet casino vip card. Psychologisch verklaart het halo-effect waarom mensen die er aantrekkelijk uitzien vaak als betrouwbaar worden bestempeld. Dit impliceert dat als je inhoud goed is, het publiek ook denkt dat je product goed is.

Middelmatige inhoud

Het halo-effect is alleen van belang wanneer mensen je opmerken en in het geval dat je inhoud gewoon is, zal niemand je herkennen. Het web is een grote berg van gebruikelijke inhoud, die minder interessant en slecht geschreven is. Uw goedkope schrijvers zullen u niet helpen uw publiek te overtuigen, omdat mensen andere sites zullen kiezen die een goede inhoud hebben..

Bij de gemiddelde inhoud kunnen geen links worden gevonden

Als u veel investeert in adverteren en als individuen eenmaal toegang hebben tot uw site, besluit u dat het hen niet uitkomt, dan is de investering niet de moeite waard. Met geweldige content kun je shoppers en lezers voor een lange periode aantrekken.

Fantastische inhoud heeft benen. Advertenties hebben niet

In sommige gevallen zal niet alle geweldige content veel bereiken, maar de meeste geweldige content wordt met de tijd verspreid en wordt uiteindelijk gedeeld via sociale media en andere platforms.

Supercontent associeert uw merk met een bepaalde persoonlijkheid

Slecht schrijven heeft geen invloed op je, het beweegt je niet en het houdt je niet bezig. In feite kan het worden aangeduid als slechts een verspilling van inkt. Aan de andere kant kan goede inhoud veel doen. Het creëert een verbinding, persoonlijkheid en gevoel. Als je wilt dat je inhoud cool is, moet je een persoon vinden die op de hoogte is van inhoudstrends.

Het lanceert je als een autoriteit

Supercontent is goed gestructureerd en uitgebreid, iets dat je als een expert in de sector schildert. Dit zal de influencers trekken die het kritieke publiek zijn, en zodra ze beginnen met het publiceren van je inhoud, het lezen van je platform en het linken naar andere sites, dan win je veel.

Slechte inhoud is geen investering waard

Slecht onderzochte en geschreven inhoud is niet het kapitaal waard dat je eraan uitgeeft, omdat het niet zal imponeren en uiteindelijk zal geen groot publiek het lezen. Super content is kostenintensief, maar heeft het potentieel om een ​​enorm publiek te bereiken en uw merk vorm te geven.

November 28, 2017