Back to Question Center
0

Is er een manier om jezelf te beschermen tegen online fraude en identiteitsdiefstal? - Semalt geeft het antwoord

1 answers:

Het internet zit vol met allerlei soorten mensen. Er zijn veel mensen op internet dieslapeloze nachten doorbrengen met proberen bepaalde vormen van internetfraude uit te voeren. Er zijn veel vormen van internetfraude. Meeste van decyberveiligheidskwesties zijn afkomstig van het werk van hackers, spammers en andere cybercriminelen. De veiligheid van een e-commerce website ligt inde handen van de beheerder van de site - code bonus sans depot casino grand luxe.

Hieronder volgen enkele tips aangeboden door Alexander Peresunko, de Semalt Customer Success Manager, waarmee u internetfraude kunt voorkomen.

1. Leer phishing- en speer-phishing-pogingen identificeren.

Speer-phishing-aanvallenzijn getarget om te proberen aanvullende informatie van een persoon te krijgen omdat zijn online account bij een andere organisatie is gehackt oflijdt aan een datalek. Deze aanvallen lokken een persoon naar het verstrekken van persoonlijke informatie door valse beloften aan te bieden. Een persoon zou dat moeten doengeef de minimale informatie over zichzelf door aan bedrijven of bedrijven tenzij het bedrijf kan uitleggen waarom het de informatie nodig heeft.Altijd, zal een legitiem bedrijf in staat zijn om alle vragen nauwkeurig te verklaren en te beantwoorden.

2. Gebruik sterke en veilige wachtwoorden.

Gebruik van sterke wachtwoorden die letters combineren,speciale tekens, petten en cijfers zijn een manier om jezelf te beschermen tegen internetfraude. Echter, voor zover een wachtwoord sterk is, gebruikt uhetzelfde wachtwoord op meerdere websites brengt de beveiliging van uw account in gevaar. LastPass en KeePass zijn enkele van de services die helpenéén om verschillende sterke wachtwoorden te maken, te bewaren en te beheren voor alle sites die hij / zij online bezoekt.

3. Pas op voor verdachte e-mails en bijlagen.

Een persoon mag geen e-mails openenof bijlagen van niet-vertrouwde bronnen. Er moet ook aandacht worden besteed aan e-mails en bestandsextensies van de bijlagen van vertrouwde bronnenvoordat u ze downloadt of opent, met name officieel ogende e-mails van uw bank of kredietvereniging waarin u wordt gevraagd in te loggen en te beoordelenuw accountgegevens. De meerderheid van de bedrijven e-mailt nooit iemand en vraagt ​​hen om hun accountgegevens te verifiëren. En zelfs wanneerhet is legitiem, het is veiliger om de website van het bedrijf te bezoeken of het bedrijf te bellen in plaats van te klikken op de link in de e-mail.

4. Wees sceptisch, op de hoogte en wees voorzichtig.

Als iemand u om uw informatie en het vraagtvoelt niet goed, doe dit niet totdat je begrijpt waarom de persoon de informatie nodig heeft. Vertrouw op je innerlijke instinct. Leer ookom promoties en aanbiedingen te second-guess die u online ziet. Bekijk hun bronnen. Vaak hebben de meeste van deze berichten een woord "zwendel".Heb tijd om de richtlijnen van de Federal Trade Commission over jezelf beschermen tegen identiteitsdiefstal en de tips van de federale overheid te lezenvoor het voorkomen van internetfraude bij USA.gov. Als uw identiteit al is gestolen, meldt u identiteitsdiefstal.

5. Gebruik overal HTTPS.

Door personen die ervoor zorgen dat ze verbonden zijn met de sites,ze bezoeken via SSL is de veiligste manier om er zeker van te zijn dat iemand met de legit website praat en ook om de communicatie met de site te verzekerenzijn gecodeerd en beschermen je dus tegen internetfraude.

6. Houd uw anti-malwaresoftware bijgewerkt.

Virussen en Trojaanse paarden zijn dat echter weltegenwoordig geen algemeen probleem; je moet een anti-malware software op zijn of haar computer installeren. Zorg er ook voor dat de antivirus bijgehouden wordtdaten. Een verouderde antivirus is niet handig.

November 28, 2017