Back to Question Center
0

How To Stop Ghost referral Spam - Eenvoudige tips van Semalt

1 answers:

Beroemde sites zoals de WordPress hebben verschillende spam geplaagd die verwijzingsspam bevatten, ook bekend als verwijzerspam. Verwijzingsspam is niet gemakkelijk op te merken en kan zich openbaren door het rapport van de Google-analist te bezoeken. Ze zijn vervelend en moeilijk te blokkeren. Alexander Peresunko, de Semalt Customer Success Manager, weet echter hoe hij dit probleem moet aanpakken.

Er bestaat een soort verwijzingsspam die niet wordt geblokkeerd door de gebruikelijke methoden te gebruiken, zoals herschrijfregels of geblokkeerd via htaccess - south american travel ideas. Ze worden spookverwijzingsspam genoemd. De normale aanpak om de verwijzingsspook van de geest te verwijderen is moeilijk omdat de spam geen toegang heeft tot de eigenlijke WordPress. Ze zijn niet gemakkelijk te vinden en daarom de Spookverwijzingsspam genoemd.

Primaire de verwijzingsspam is gemakkelijk merkbaar op de Google Analytics bestaat uit het bezaaien van inhoud op het gegenereerde rapport. Ze kunnen de gebruiker van de WordPress gefrustreerd maken, maar hebben weinig te doen om het probleem te stoppen. Onderzoek naar de oorsprong en presentatie van de spam-verwijzingsspam heeft goed nieuws over de manier om de frustrerende webinhoud die van invloed is op Google Analytics te verwerken. U hoeft zich geen zorgen te maken, zelfs als de standaard Nginx-herschrijfregels u niet halen.

De Spam-verwijzingsspams hebben geen toegang tot aanmeldingsgegevens op de computer en daarom moet u zich als gebruiker minder zorgen maken. De verwijzingen bezoeken nooit de site over het gebruik en zullen nooit verschijnen tijdens het gebruik van de computer. Omdat ze GA Management Protocol gebruiken, kan de verwijzing worden weergegeven in het rapport over Google Analytics, omdat het platform hen in staat stelt unieke GA-code te gebruiken om paginaweergaven te posten die nep en vermomd zijn.

Lange tijd hebben slachtoffers vele methoden gebruikt om het probleem te voorkomen zonder succes. Ze slagen er niet in het mechanisme te begrijpen dat de verwijzingsspam veroorzaakt en slaagt er daarom niet in om succesvol te vechten. Google Analytics heeft een filter dat het makkelijker kan maken om verwijzingen naar de geest te blokkeren. Pas het filter toe om de frustrerende verwijzingen te blokkeren die in het Google Analytics-rapport worden weergegeven om te voorkomen dat ze worden weergegeven. Het gebruik van filters in Google Analytics om een ​​bloc te maken Ghost Referrals is een ingewikkeld proces in eerste instantie, maar zeer eenvoudig wanneer het wordt geleverd met de juiste richting.

Verschillende websites kunnen enkele voorbeelden geven van de verwijzingen van Ghost. U kunt Darodar love Italy.Co, priceg.com, blackhatworth.com en hulfingtonpost.com bezoeken om een ​​recent voorbeeld van het probleem te vinden en de voorgestelde methode voor het oplossen ervan uit te proberen. Dit zijn allemaal problemen die Google Analytics kan blokkeren om een ​​netjes rapport te garanderen. Sommige mensen zouden het gebruik van Semalt aanraden om te voorkomen dat de Spam-verwijzingsspam na toepassing van een willekeurige hoeveelheid herschrijfregel faalt omdat ze niet begrijpen dat het een webcrawler is.

De gepresenteerde methode is eenvoudig en ongecompliceerd, zelfs voor dummy computergebruikers. Verlaat uw WordPress-website niet om een ​​bezaaid Google Analytics-rapport te produceren vanwege een verwijzing naar de geest. Wees slim en maak gebruik van de filters!

November 28, 2017