Back to Question Center
0

Hoe u zich kunt afmelden voor ongevraagde e-mails - Nuttig advies van Semalt

1 answers:

Er bestaan ​​verschillen tussen de e-mails waar men zich van moet afmelden omdat ze geen enkel doel meer dienen en die u nooit moet opzeggen. In dit artikel bespreekt Michael Brown, de Semalt Customer Success Manager, het verschil tussen de twee categorieën, waarbij de argumenten worden gebaseerd op één scenario dat met een van de online gebruikers is gebeurd.

De klant beweerde meerdere ongewenste e-mails te hebben ontvangen met betrekking tot dieetpillen en huisdierenbenodigdheden. Het was best vervelend en vervelend om meer dan 100 e-mails te verwijderen elke keer dat ze hun e-mail controleerden. Sorteren via e-mails en het uitzoeken van de ene na de andere om te verwijderen is moeilijk omdat ze niet wisten hoe veilig het was om een ​​e-mail te openen.

Online gebruikers vinden dit misschien verwarrend, maar toch moet er een onderscheid worden gemaakt tussen welke e-mails moeten worden uitgeschreven en berichten die dat niet doen. De fout maken om je af te melden voor belangrijke e-mails kan verwoestende resultaten voor het individu hebben. Hierna volgt een uitleg waarom en de regels die van toepassing zijn.

Abonnement niet afmelden voor spam

De meest geschikte naam voor dit grote aantal ongewenste e-mails is spam. Spam-e-mails hebben geen specifiek e-mailadres dat ze targeten. In plaats daarvan sturen de hackers ze naar willekeurige adressen, wat betekent dat er geen duidelijk abonnement is.

Aangezien er geen abonnement is, onthoudt u zich dat u zich moet registreren, men moet zich geen zorgen maken over het uitschrijven van iets. Als iemand op de knop voor afmelden klikt, is de kans groot dat dit de Vraag je je af waarom er een afmeldknop is terwijl er geen abonnement werd genomen? Het antwoord is simpel, hackers zijn erg misleidend.

Zoals eerder opgemerkt, komen spam-e-mails terecht in willekeurige e-mailadressen. Daarom ontvangt de hacker op het moment dat de ontvanger op de knop Abonnement klikt een melding dat de willekeurige e-mail inderdaad actief is. Op het moment dat ze merken dat de e-mail live is, zullen ze meer inspanningen leveren om meer spam te verzenden. Zodra gebruikers op de knop voor opzeggen klikken, ontvangen ze meer spam dan ooit tevoren, en daarom moeten ze dit ten koste van alles vermijden.

Als alternatief is er een optie om de e-mail als spam te markeren, wat mensen in plaats daarvan met dergelijke e-mails zouden moeten doen. Niettemin

Niet abonneren op dingen waar bewust naar is aangemeld

Als iemand klaar is om geen e-mails meer te ontvangen van een juridisch postsysteem, zeggen deskundigen dat het veilig is om de link te gebruiken die is verstrekt om zich af te melden. Je mag het nooit als spam markeren omdat andere mensen die erop geabonneerd zijn, dergelijke meldingen niet meer kunnen ontvangen.

Regels om te volgen

De regels om te bepalen van welke e-mails men zich wel of niet moet afmelden zijn zeer eenvoudig.

  • Als iemand zich heeft geabonneerd op zoiets als een nieuwsbrief, kies dan voor ja om meer informatie te ontvangen. Als er in het verleden een zakelijke relatie is geweest, is de kans groot dat dit legitieme e-mail is en dat klikken op de afmeldlink geen kwaad zal doen.
  • Als iemand niet bekend is met de afzender of wat zij ook promoten, kan het klikken op de koppeling meer problemen opleveren.
Source .
November 28, 2017