Back to Question Center
0

Hoe Spam Blokkeren Op Viber - Semalt Expert Concerns

1 answers:

Heb je deze maand spamberichten ontvangen op Viber? Voor de kans die je hebt, ben je niet de enige, want deze berichten zijn overal aanwezig.

Niet de meest moderne aanval rond, deze informerende ongemakken worden steeds normaler. Dat is op grond van het feit dat hedendaagse correspondenties innovatie zo natuurlijk is om te gebruiken en te bedriegen.

Hier zijn enkele nuttige zaken van Ryan Johnson, de toonaangevende expert van Semalt, die u zal begeleiden bij het beschermen van uw Viber-account tegen spamberichten - home network installation san jose ca.

We horen een steeds toenemend aantal protesten van Viber-klanten dat ze een aanzienlijke hoeveelheid spam op Viber ontvangen. Sommige van deze berichten zijn verwaarloosbare irritaties. Een groot aantal daarvan is echter gevaarlijk. Phishing-berichten die poogden individuele informatie in te winnen, kaartnummers in rekening te brengen of zelfs proberen om malware op gadgets in te voeren, zijn allemaal verantwoord en een aanzienlijke hoeveelheid Viber-klanten wordt benadrukt over het welzijn van de toepassing.

Viber houdt rekening met gratis berichten tussen Viber-clients die de applicatie op hun mobiele telefoon hebben geïntroduceerd. Omdat het met een telefoonnummer is geassocieerd, hebben klanten hypothetisch slechts één of een vastgesteld aantal records en die records zijn gekoppeld aan een mobiele telefoon. Dit impliceert dat Viber een voordelige informerende fase is, maar het maakt het bovendien uiterst belangrijk voor spammers. Op deze manier willen ze spam verzenden naar Viber-clients.

U kunt de spammers in elk geval belemmeren en Viber streeft ernaar het voor spammers moeilijker te maken u irritante berichten te sturen.

Wat er rondom gebeurt, is dit: voor sommige spammers moet je een dodgy connectie gebruiken, dus hij of zij maakt een bijeenkomst met immense hoeveelheden individuen erin.

Het bericht wordt verzonden naar iedereen, de spammer verlaat de bijeenkomst en u blijft zitten met een onbetrouwbare regeling voor helemaal geen Beam Boycott-tinten of een snelle aanpak om winst te maken.

Sommige Viber-klanten hebben een hogere mate van spam naar hun administratie zien gaan. Deze berichten worden niet door Viber verzonden en zijn niet geautoriseerd door de organisatie. Viber Media stuurt nooit reclames naar klanten.

Tragisch genoeg betekent dit niet dat sommige trucspecialisten momenteel niet proberen het podium te gebruiken om spam naar individuen te sturen. Sommige vluchtige sites zijn zelfs begonnen met het aanbieden van spam-berichten naar klanten voor een vergoeding, en Viber probeert deze te sluiten.

Als je de kans krijgt dat je berichten krijgt die je niet nodig hebt, dan is dit wat je zou moeten doen:

1. Als iemand je een spambericht stuurt, open het en kies keuzes (op iOS is dit het wiel in de rechterbovenhoek).

2. Selecteer "Vier deze contactpersoon", zoals u dat regelmatig zou doen met een klant die u wilt uitdelen.

3. U kunt de spammer ook melden aan Viber door naar deze pagina te gaan. Maak een punt om "gespecialiseerd probleem" te kiezen en onthul aan Viber dat u spam ontvangt van de klant. Maak daarnaast het telefoonnummer van de spammer bekend aan Viber en zij zullen het vanaf dat moment afhandelen.

We vertrouwen erop dat een toekomstige variant van Viber een capaciteit zal bevatten om spam specifiek in de toepassing te melden. Voorlopig is het belemmeren van de schuldige partijen het beste wat je kunt doen.

November 28, 2017