Back to Question Center
0

Hoe om te gaan met spam e-mail: de praktijk van Semalt

1 answers:

Elke internetgebruiker wordt elke keer geconfronteerd met verschillende spamberichten. Het internet zit vol met spammers die op alle mogelijke manieren toegang proberen te krijgen tot persoonlijke informatie. Spam-e-mails zijn er op verschillende manieren, van oudsher vereist dat een gebruiker op een bepaalde link klikt of zelfs een andere call-to-action-uitvoering uitvoert. De meeste spammers zijn gericht op gebruikers die snel ten prooi vallen aan phishing of die vallen voor andere oplichting - lady epid specchiasol.

Ross Barber, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, biedt de volgende 5 manieren om e-mail tegen spam te stoppen.

1. Maak een ander e-mailadres

U kunt een tijdelijk e-mailadres maken voor gebruik op verschillende manieren online. Een van de grootste benaderingen van de spammer is het verzamelen van e-maillijsten. Ongewenste e-mailaccounts kunnen spammers vastleggen en markeren als spam voordat ze schade veroorzaken. Het is ook voordelig voor een gebruiker, door het persoonlijke e-mailadres niet door te geven aan verschillende online platforms, die misschien niet zo geloofwaardig zijn als die van de andere bronnen. Fake e-mailadressen kunnen de spam-voorbeelden op verschillende manieren vastleggen.

2. Gebruik een beveiligde e-mailprovider

De meeste spammers gedijen vanwege de kwetsbaarheid van de systemen. Het is daarom altijd belangrijk om afhankelijk te zijn van een veilige e-mailserver, een die spamfilters heeft..Sommige hulpprogramma's zoals Unspyable, CounterMail en Shazzle bieden veilige VPN-aanmeldingen voor smartphonegebruikers, waardoor de mogelijkheid van een spammer om toegang te krijgen tot uw e-mails wordt voorkomen. In andere gevallen hebben sommige e-mailproviders mechanismen voor het detecteren van wormen, Trojaanse paarden en malware op de bijlagen in de e-mail. Mail van Google kan u bijvoorbeeld tegen talloze spamaanvallen beschermen.

3. Versleutel persoonlijk e-mailadres

Het kan moeilijk zijn voor een spammer om een ​​e-mailadres te bereiken dat codering bevat. Bescherming van meerdere lagen, zoals authenticaties met twee factoren, kan het hacken bijvoorbeeld moeilijk maken, waardoor de gebruiker zeer veel problemen heeft. Mac-gebruikers kunnen bijvoorbeeld GPGTools gebruiken om hun mailboxen te versleutelen. GPG4Win is een andere belangrijke coderingssleutel die Outlook-gebruikers kan helpen om veilig te blijven. Andere tools zijn coderingsprocedures zoals Thunderbird voor Enigmail-gebruikers.

4. Gebruik spamfilters

In de meeste gevallen zijn spamfilters meestal standaardfuncties voor een bepaald e-mailadres. Ze helpen de meeste mensen genieten van de mogelijkheid om spam-e-mails weg te krijgen zonder een fysieke inspanning te leveren. Een veilige manier om dit te doen, is het automatiseren van individuele e-mails om naar specifieke mappen te gaan. Als gevolg hiervan krijg je je spam-e-mails weg en maak je het hele bericht. Deze methode kan ook nuttig zijn bij het beheren van enkele van de belangrijkste aspecten, zoals rekeningen, werk, school en andere taken met betrekking tot uw e-mailaccount.

Conclusie

Elke online onderneming met berichten en e-mails kan onderhevig zijn aan spam. Spammers nemen ontzettend veel middelen weg en voeren ook veel kwaadwillende handelingen uit in de persoonlijke gegevens die ze verzamelen. Er zijn manieren om spam-e-mails te verwerken. In dit digitale tijdperk hebben spammers automatische tools om sommige van hun taken uit te voeren, net als SEO. Het vermijden van sommige spam-instructies kan u veel problemen besparen die zij kunnen veroorzaken. Deze handleiding kan helpen bij het uitvoeren van antispammechanismen waardoor u en uw bedrijf geen e-mails met spamberichten ontvangen.

November 28, 2017