Back to Question Center
0

Hoe meer volgers krijgen? - Semalt onthult de geheimen van sociale media

1 answers:

Voor elk online bedrijf is het groeien van het aantal volgers een succesdroom.Veel mensen die een persoonlijke e-commerce website hebben opgezet, willen het beste uit hun activiteiten halen en kiezen daarom voor het online marketing kanalen. Online marketing omvat digitale technieken zoals Search Engine Optimization (SEO) en Social Media Marketing(SMM). Deze strategieën zijn anders, maar ze zijn allemaal bedoeld om bezoekers naar je deur te brengen. Social-mediaplatformen zoals Facebook hebben dat weleen opvolging van maximaal 2 miljard gebruikers wereldwijd.

Wanneer een persoon online inhoud ziet, gebeurt er een proces met AIRC - internet monitoring system. Dit verschijnsel is of de inhoud wordt weergegeven in een SERP, gerichte advertentie voor direct browsen. Uw website zou moeten zijnin staat om deze taak uit te voeren, anders werken de sociale media-initiatieven niet. Zoals eerder gezegd, brengen SEO en SMM bezoekers naar uw sitevertegenwoordigt een fysieke winkel. Zodra u de bezoekers heeft, is het het werk van uw website om deze bezoekers om te zetten in klanten.

Ivan Konovalov, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services biedt waardevolle tips voor het evalueren van sociale netwerkanalyses.

Laat je publiek groeien

Op sociale media draait het allemaal om volgers. Ongeacht het platform dat u kiest, is heteen spel met cijfers. Hoe hoger het aantal volgers, hoe beter de situatie voor uw online marketingcampagne. Bijvoorbeeld Facebooken Twitter kan u helpen dit aantal te laten groeien door informatie te delen, retweets en kwaliteitsberichten te maken..Sommige zwarte hoed criteria zoals zoals betaald volgen, betekent misschien niet veel voor het succes van uw e-commerce. In elk geval riskeert u een penalty in de rangorde op Google-servers.

Het is echter geen eenvoudige taak om op sociale media gestaag te volgen. Gereedschapzoals Klout kan je helpen een beeld te krijgen van je sociale buzz. Ze meten sociale invloed en laten je de inhoud zien die betreedt.

Sleutelwoorden

Net als traditionele SEO, betekent effectieve sociale media het gebruik van sommige speciaal geselecteerde trefwoorden om u te helpen rangschikken. Vergeet niet dat het zoekpaneel van sociale media zich gedraagt ​​als een typische zoekmachine. Voortsde inhoud van sociale media is geïndexeerd b zoekmachines. Uw zoekwoorden en inhoud op sociale mediaplatforms zoals Facebook verschijnen op deSERP's net als uw webpagina's.

Betaalde advertenties

Social media-netwerken zoals Facebook en Twitter hebben een goed platform om te makenonline advertenties. Het goede ding is, met betaalde advertenties, kunt u de targeting beperken tot personen met een vergelijkbare interesse. Gebruik makend van speciale hulpmiddelen, u kunt volgers kopiëren met uw huidige e-maillijsten en nieuwe mogelijkheden bereiken. Social media volgen via advertentieskan uw e-commerce-droom tot een succes maken.

Conclusie

Bij digitale marketing is sociale media een van de meest efficiënte online marketingplatforms. Sociale media kunnen miljoenen gebruikers wereldwijd bereiken. Bijgevolg kan uw website een wereldwijd aanbod krijgen van meer dan een miljoen abonnees. Het probleem hiervan is hoe de Social Media Marketing zelf te doen. Een deel van de oplossing hiervoor is detips in dit artikel. U kunt de analysegegevens van sociale media gebruiken en de nodige aanpassingen aanbrengen aan uw online marketing campagne. Deze tips zullen ook uw SEO-inspanningen helpen door uw website hoog op de SERP's te plaatsen.

November 27, 2017