Back to Question Center
0

Handige tips van Semalt over het blokkeren van ongewenste e-mails op uw Gmail-account

1 answers:

Het ontvangen van ongewenste en valse e-mails van uw Gmail-account kan een beetje irritant zijn. Gmail heeft efficiënte filters voorgesteld om spam-e-mails te voorkomen die afkomstig zijn van malafide mailinglijsten en bepaalde afzenders. Als u spam-e-mails ontvangt, maakt Gmail het eenvoudiger voor u om valse e-mails permanent te blokkeren.

Ross Barber, de Semalt -deskundige, zegt dat spammers en aanvallers in de afgelopen jaren e-mails met scripts gebruikten om informatie van eindgebruikerscomputers te stelen. Als u op een nep-e-mail klikt in uw Gmail-account, kunt u worden omgeleid naar een kwaadwillende website waar hackers snel uw financiële gegevens en wachtwoorden kunnen achterhalen. Op de lange termijn verdienen spammers echt geld aan organisaties als advertentiekosten - javed logo name maker. Ongewenste e-mails hoeven geen kernprobleem te zijn dat uw online campagne of activiteiten beïnvloedt. Laat valse e-mails slechts een kleine ergernis zijn door het aantal ongewenste e-mails te minimaliseren die naar uw account worden gestuurd.

Hoe gebruikers in uw Gmail-account te blokkeren met behulp van spamfilters

Als het gaat om het voorkomen van spam-e-mails van je Gmail-account, zou het gebruik van spamfilters je eerste optie moeten zijn om te overwegen. Spamfilters bepalen waar de meeste van uw ongewenste e-mails vandaan komen, technische elementen van de valse e-mails, de reikwijdte van de e-mail en het totale aantal mensen dat ongevraagde e-mails ontvangt.

Om vervelende en valse e-mails die afkomstig zijn van bepaalde afzenders te blokkeren voor toegang tot je Gmail-account, voeg je de afzenders toe aan je blokkeerlijst van Gmail. Na het ontvangen van ongewenste e-mail, vink je aan en klik je op de pijl omlaag 'weergegeven in de rechterbovenhoek van de valse e-mail.

Selecteer de weergegeven opties nadat u op de pijl-omlaag hebt geklikt en klik op 'Afzender blokkeren'. In de toekomst worden alle ongewenste e-mails van de geblokkeerde afzender automatisch overgebracht naar de map 'junk'. Gelukkig geeft Gmail je de kans om de blokkering van verzenders die per ongeluk zijn vergrendeld, te deblokkeren.

Trucs voor het rapporteren van spam-e-mails

Wanneer u spam-e-mail in uw Gmail-account ontdekt, hoeft u niet in paniek te raken. Klikken op het vinkje in de lijst met e-mails of met behulp van filters bieden de beste oplossing. Google gebruikt rapporten van eindgebruikers om het spamfilter te verfijnen en te verbeteren. Spamfilters leveren de beste resultaten ooit. Sommige ongewenste e-mails vinden echter altijd een manier om uw Gmail-account te bereiken. Om ongewenste e-mails te ontvangen die zijn ontvangen in uw account, klikt u op de pijl-omlaag die wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van de ongewenste e-mail die is ontvangen.

Blader door de lijst met opties onder de pijl-omlaag en klik op de optie 'Spam rapporteren'. Na het markeren of rapporteren van berichten en e-mails, wordt de junk-inhoud verzonden naar de map 'ongewenste e-mail'. Blijf ongewenste e-mails blokkeren en rapporteren aan Gmail en minimaliseer het aantal ongewenste bestanden dat door spammers en aanvallers naar je is verzonden.

Gmail neemt de beveiliging van uw Gmail-account zeer serieus. Laat je inbox niet overladen raken met ongewenste bestanden en ongewenste e-mails. Voorkom het ontvangen van valse e-mails van bepaalde afzenders door ze aan uw blokkeerlijst toe te voegen. Het deblokkeren van afzenders die per ongeluk aan uw blokkeerlijst zijn gekoppeld, kan per ongeluk worden verwijderd door op de pijl 'naar beneden' te klikken en op de optie 'deblokkeren' te klikken.

November 29, 2017