Back to Question Center
0

Geen zorgen meer over verwijzingspam! Expert van Semalt weet hoe het kan worden verwijderd uit Google Analytics

1 answers:

Voor elke internetgebruiker is spam een ​​veel voorkomend probleem dat een gevaarlijke aangelegenheid voor u vormtwebsite. Veel mensen ontvangen bijvoorbeeld e-mails van onbekende afzenders, die meestal achter een cyberaanval zitten. Het probleem wordt erger wanneerdeze spammers zijn gericht op mensen met websites. In de meeste gevallen kunt u enige verwijzingsspam ondervinden, waarbij u wat spookverkeer ondervindtvan plaatsen waarvan de geloofwaardigheid twijfelachtig is. Nepverkeer van verwijzingsspam converteert niet en leidt tot onmiddellijke detectie - san jose equipment rental. spammershebben geavanceerde tools en voldoende SEO-vaardigheden om hun motieven goed te krijgen.

Google Analytics markeert verkeer als nep door hoe snel of in welke mate u interactief bentmet een webpagina. Spammers kunnen een valse online aanwezigheid maken, waardoor ze niet van echt verkeer te onderscheiden zijn.Ze kunnen valse pageviews maken, neppromoties, evenementen, transactietrackgegevens en een valse aanwezigheid op sociale media. De meeste van dezespams gebeuren op een Google Analytics-pagina waarvan de hostnaam ontbreekt, zodat ze elke keer naar een nieuwe kunnen overschakelen.

Michael Brown, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, geeft inzicht in enkele tips over het bestrijden van referral-spam en nepverkeer.

Nepverkeer

De meeste spam-bots richten zich op het maken van een website die veel verkeer genereert, evenals het maken ervande site verhoogt het aantal weergaven..Als gevolg hiervan kunnen sommige mensen profiteren van dit nepverkeer. Bijvoorbeeld de meeste affiliate websitesverkeer direct nodig hebben. Dit effect kan toekomstige klanten doen overwegen een aankoop te doen op de internetsite met veel weergaven ofklanten. Bovendien zorgt verkeer voor een gevoel van geloofwaardigheid, het hart van een online conversie.

Enkele tips om verwijzingsspam te vermijden

Bots zijn software's die zeer nauwkeurig en snel zijn in het maken van repetitieve takenhet web. Ze kunnen een aantal geautomatiseerde taken op een website uitvoeren, net als mensen. Met andere woorden, bots zijn kleine robots die wat kunnen doengoede taken zoals het indexeren van de website-inhoud van zoekmachines. Hackers gebruiken deze bots echter nog steeds om hun slechte bedoelingen uit te voeren, zoals:

  • Nalende opmerkingen en standpunten
  • Oogsten van e-mails van een website
  • Nepgebruikersaccounts maken
  • Fraude maakt graag dat de reputatie van een concurrent op de site ten einde komt

Gebruik geavanceerde botfilters om deze uit de buurt van uw gebruikersnaam te krijgen. In bepaaldeIn gevallen kunnen gebruikers hun admin panel en andere belangrijke kwetsbare delen van een website versleutelen. Het is ook belangrijk om uw te sensibiliserenclients op standaard referral-spamaanvallen. Je kunt ze opslaan van de vele schadelijke effecten die succesvolle spammers kunnen gebruiken om te slagen.

Conclusie

Er zijn veel onlinemensen met slechte bedoelingen die zich op bijna elke doelgroep richtenwebsite gebruiker. Voor mensen die sites bezitten, kunnen spammers en hackers contact maken met een kwetsbaar slachtoffer en waardevolle gegevens stelen. GoogleAnalytics kan enkele van deze gevallen van verwijzingsspam detecteren en elimineren. Spam bevat ook koppelingen met kwaadaardige bedoelingenals Trojaanse paarden en virussen binnen hun bijlagen. Sommigen van hen kunnen het admin-paneel hacken en waardevolle gegevens stelen, zoals een creditcard van een klantinformatie. U kunt spam vermijden met behulp van deze gids. De veiligheid van uw website kan strak blijven en uw site schoon en gratis makenvan hackers.

November 28, 2017