← Back to Question Center
0

Expert van Semalt: spammers en soorten internetfraude

1 answers:

Igor Gamanenko, de Semalt Customer Success Manager, beschouwt spammers en hackers als het ware uitschot van het internet. Zij zijn verantwoordelijk voor de meeste verliezen die we online lijden, zoals het verlies van computersoftware en illegale overdracht van geld van de ene account naar de andere. Tegenwoordig is elektronische spamming een groot probleem geworden; elke twee van de tien personen wordt getroffen door de spammers. Ze ontvangen ongevraagde berichten via e-mails of systemen voor het delen van bestanden. Ik besteed het grootste deel van mijn tijd aan het blokkeren van spammers op internet. Ik meld me af voor de services die er niet authentiek en niet-legitiem uitzien - au ato dasp.

Het is belangrijk dat u op internet voor uw veiligheid zorgt; anders bestaat de kans dat uw persoonlijke gegevens op het internet worden gedeeld en dat u veel geld verliest. Het betalen voor bandbreedte is een goed idee; Dit komt omdat wanneer u betaalt voor bandbreedte, u er zeker van bent dat uw gevoelige informatie niet verloren gaat. Elke vorm van spam, hetzij in de vorm van e-mails of blogs, is vergelijkbaar met een terroristische aanslag. Je verliest niet alleen je informatie, maar ook je technische apparaten worden getroffen, en natuurlijk is je geld waarschijnlijk verloren. Het is waar dat spammers en hackers je niet meteen doden, maar ze zullen je reputatie op internet waarschijnlijk schaden..We kunnen dus stellen dat spammers en hackers een digitale vorm van carcinogenen zijn. Ze doden je langzaam en gestaag op internet; Meestal weet u niet eens wat er gebeurt totdat u uw geld- of creditcardgegevens kwijt bent.

We moeten accepteren dat iedereen spam-e-mails ontvangt in een groot aantal reacties op zijn websites en blogs. In dergelijke omstandigheden is het misschien niet mogelijk om van de spammers af te komen. Wat je kunt doen is hun IP's blokkeren en rapporteren aan de FBI. Spammers en hackers vervuilen het internet elke dag en er is geen manier om ze kwijt te raken. Sommigen van hen beweren de vertegenwoordigers van goede doelen of NGO's te zijn en vragen om geld en donatie. Ik zal graag iets geven als ik er zeker van ben dat mijn geld aan de juiste personen wordt overgedragen. Sommige van de spammers en hackers beweren zelfs Hollywood-beroemdheden of hun vertegenwoordigers te zijn; ze nemen contact met je op en proberen een hechte relatie te ontwikkelen.

Het is belangrijk dat u zich van de spammers verwijdert en zo snel mogelijk verslag uitbrengt aan de FBI. Als iemand u vraagt ​​om wat geld weg te geven, kunt u contact met mij opnemen. Ik zal mijn best doen om geld te regelen na goed en grondig onderzoek. Een van de handigste en handigste manieren om spammers te verwijderen, is door je af te melden bij de nutteloze services. Ze sturen je vaak stomme en vreemde berichten in bulk, omdat e-mail-ID's in een groot aantal in hun databank worden opgeslagen. Zelfs onze sociale mediasites zijn niet immuun voor berichten die nutteloze koppelingen bevatten. Facebook- en Twitter-gebruikers moeten voorzichtig zijn, aangezien hackers een of twee keer per week valse links naar hen kunnen verzenden. Klik nooit op die links, anders kunt u de toegang tot uw eigen computersysteem verliezen.

November 28, 2017