Back to Question Center
0

Expert van Semalt: Segredos De Criar Conteúdo Compartilhável

1 answers:

Contentmarketing is een effectieve manier om inhoud voor een publiek te krijgen. Hoewel het delen van inhoud een van de top digitale trends is, lijken de meeste mensen zich niet bewust van wat het inhoudt. De sleutel is om inhoud te ontwikkelen die voldoende waarde heeft om te delen.

Andrew Dyhan, the Semalt Customer Success Manager presenteert de volgende tien tips om eenieder te helpen deelbare content te verkrijgen.

1. Echt geweldige inhoud

De enige manier waarop mensen inhoud delen, is als ze er waarde in vinden - helioderm esi. Geweldige inhoud in deze context verwijst naar het combineren van relevantie en kwaliteit. Inhoud moet zeer relevant zijn voor de doelgroep en met het hoogste kwaliteitsniveau.

2. Bite Sized Works Best

Werk dat te technisch of diepgaand is, verliest lezers of kijkers en verlaagt zo de aandelenkoersen. Content kan lang zijn, maar lezers moeten het ook verteerbaar vinden. Op de top van dit, zou het een duidelijke kop en een beknopte samenvatting moeten hebben. Over lange teksten gesproken, ze moeten in leesbare secties worden onderverdeeld.

3..Duik in diep

Contentmarketeers moeten niet aarzelen om dieper onderzoek te doen naar de inhoud die ze schrijven. Het maakt veel uit, vooral als je een ander over een bepaald onderwerp probeert te onderwijzen, wat ook de relevantie in vraag stelt. Als de persoon de informatie deelt, moet hij op de specifieke vraag reageren, in detail, en onthouden om hem in kleinere, leesbare brokken te verdelen.

4. Betrek Visuals

Statistieken van HubSpot geven aan dat visuele inhoud meer betrokkenheid op sociale media krijgt. Dit betekent niet dat je een illustrator moet krijgen of een infografiek moet maken voor alles in de inhoud. In plaats daarvan moet de inhoud visueel aantrekkelijk zijn door eenvoudig een kopfoto of thumbnail toe te voegen die relevant is voor het materiaal.

5. Voeg een streepje van verrassing toe

Contentmarketeers moeten waarde vinden in schokkende, maar verhelderende inhoud. Als de inhoud die men wil voorleggen, gebruikers op de juiste manier schokken, is de kans groot dat deze aandelen ontvangt.

6. Info-graphics hebben grote waarde

Info-graphics zijn niet gemakkelijk, noch goedkoop om te maken. Niettemin, als men enig gebruik in hun inhoud kan vinden, dan zouden zij als een belangrijk deel van de strategie dienen die wordt gebruikt om inhoud te delen. Ze zijn visueel, gemakkelijk te begrijpen en presenteren soms het "wow" -aspect van content. Info-graphics vatten samen waarover de content marketer spreekt, en als ze het interessant genoeg maken, zullen gebruikers het gemakkelijk vinden om te delen.

7. Verkrijg analytische

Contentmarketeers moeten ervoor zorgen dat ze alles bijhouden en het aantal shares dat hun content ontvangt. Een manier om nieuwe inhoud te maken, is door de resultaten van een vorige strategie te baseren. Voortbouwen op een succesvolle strategie in het verleden zorgt voor succes in nieuwe inhoud. Door analytisch te worden, is het mogelijk om te zien wat voor het bedrijfsleven werkt.

8..Humor opnemen

Soms is humor moeilijk om inhoud te geven. Tenzij men een groot gevoel voor humor heeft en het publiek begrijpt en weet wat hen aanspreekt, moet een marketeer humor vermijden of het tot een minimum beperken. Het maken van grappige dingen omwille van de zaak kan plat uitvallen en leiden tot het verlies van een publiek.

9. Echte inhoud

Als iemand inhoud van hoge kwaliteit wil creëren om een ​​lezerspubliek aan te spreken, moeten ze dit in totaliteit doen. Mensen kunnen verkooppraatjes ruiken naar inhoud. Het creëert de perceptie dat men een latere agenda heeft die kan leiden tot een stortplaats. Mensen belonen eerlijkheid en delen graag echte inhoud. Ze onthouden ook de inhoud van bedrijven niet, zolang ze maar voorwaarts en eerlijk zijn.

10. Oproep tot actie

Contentmarketeers moeten hun content eenvoudig kunnen delen, vooral als deze op hun websites staat. Ze kunnen sociale knoppen toevoegen, de mogelijkheid om te delen markeren of mensen vragen te delen als ze het leuk vinden. Het is een eenvoudige actie die wonderen kan doen voor de inhoud.

Bonus: interactie met het publiek

Het vrijgeven van inhoud op de markt vereist dat de schrijver erbij betrokken raakt. Het heeft het effect van het uitbreiden van de levenscyclus van de inhoud. In dit proces ontwikkelen contentmarketeers zinvolle relaties met hun publiek. Met een dergelijke nabijheid is het eenvoudig om eventuele hiaten te identificeren die ze kunnen vullen.

Conclusie

De tien punten fungeren als een checklist. Je hoeft niet alle inhoud in één keer met alle tips te krijgen. Maar als de inhoud enkele van de punten op de lijst bereikt, is de kans groter dat de lezer deze deelt.

November 28, 2017