Back to Question Center
0

Expert van Semalt: hoe u uw ROI-ROI op maat kunt maken

1 answers:

Elk bedrijf heeft een marketingplan nodig om de consument te bereiken. In het geval van e-commerce gebruiken bedrijven verschillende programma's om online voldoende zichtbaarheid te krijgen. Typische methoden die bedrijven gebruiken zijn onder Search Search Engine Optimization (SEO) en Social Media Marketing (SMM). Sommige bedrijven gebruiken Contentmarketing om een ​​goed zicht te krijgen op de SERP's - cheminees electriques decoratives. Contentmarketing is nu een methode die elk bedrijf zou willen uitvoeren. Sommige gerenommeerde bedrijven profiteren veel van effectieve contentmarketingvaardigheden.

In sommige opzichten kan contentmarketing verschillen van SEO. Om deze reden is het een beetje duur en kan het wat extra kosten met zich meebrengen. Terwijl u uw budget formuleert, kunt u zich afvragen welke factoren in overweging moeten worden genomen, aangezien u later positieve resultaten verwacht te behalen.

Jason Adler, de klantmanager voor succesvol Semalt , biedt de volgende manieren om uw Return on Investment (ROI) te volgen:

Inzicht in uw zakelijke behoeften

Onnodig te zeggen dat om succesvol te zijn, het belangrijk is om de behoeften van uw bedrijf te begrijpen. Een effectieve SEO vereist bijvoorbeeld een goede targeting en efficiënte SEO-campagnes die het juiste doelwit in de niche bereiken. Voor e-commerce moet u mogelijk zowel primaire als secundaire doelen stellen. Primaire doelen omvatten dergelijke aspecten, zoals verkoop, conversies en het aantal webbezoeken.

Sommige online hulpmiddelen bieden directe methoden voor het controleren van de toegang van klanten tot de websites. Google Analytics kan bijvoorbeeld een geweldige tool zijn om te gebruiken om het verkeer dat naar uw site komt te volgen. U kunt bijvoorbeeld verkoopkanalen opzetten, zodat u waardevolle informatie kunt oogsten. Deze gegevens kunnen statistieken zijn, zoals de bedrijfsprestaties en de ROI van uw Content Marketing-campagnes. Veel advertentiecampagnes kunnen de manier waarop informatie wordt gegenereerd aanzienlijk verminderen. Veel hulpprogramma's en plug-ins die aanwezig zijn in de meeste inhoudbeheersystemen kunnen uw SEO-inspanningen verbeteren om een ​​aantal voordelen van contentmarketing te brengen.

Gegevensanalyse en statistieken zijn van cruciaal belang

De meeste inhoudbeheersystemen bevatten talrijke hulpmiddelen, die gegevensverzameling en analyse kunnen bieden. Het analyseren van gegevens is erg belangrijk. U kunt kennismaken met het kiezen of volgen van oproepen en krijgt zinvolle inzichten over de werking van uw bedrijf. Er zijn veel call-tracking-software die bedrijven kan helpen om leads af te handelen. Veel SEO-technieken zijn gericht op het filteren van bezoekers om een ​​crème te krijgen van diegenen die de grootste kans hebben om te converteren naar een verkoop. Sommige van deze software bieden bijvoorbeeld ideeën voor het maken van inhoud. U kunt de pagina weten die de beller eerder was, op of na de oproep. Deze informatie heeft een betekenisvol inzicht in wat de beller wil en gaat verder met het aanbrengen van noodzakelijke aanpassingen aan advertentiecampagnes. Sommige marketeers proberen de ROI op advertentiecampagnes te bepalen.

Conclusie

Voor elke e-commerce onderneming om te slagen, moeten de marketingvaardigheden zowel efficiënt als productief zijn. Een van de essentiële manieren om dit te waarborgen, is door het oefenen van technieken voor actieve contentmarketing. Het volgen van de prestaties van uw marketingcampagne ten opzichte van uw geïnvesteerde fondsen kan moeilijk zijn. U kunt echter uw voortgang controleren en volgen met behulp van de methoden in deze richtlijn.

November 28, 2017