Back to Question Center
0

Expert van Semalt geeft een waarschuwing voor Facebook phishing-zwendel en malwarekoppelingen

1 answers:

Hackers en website hebben hun propagatie overgenomen op de socialemediaplatforms waar ze viral gaan. Nieuwe aanvallen hebben het Facebook-platform bereikt, waar hackers de volledige controle over de accounts van sociale netwerkgebruikers krijgen, gebruikers en hun vrienden irriteren met valse berichten en aandelen. Facebook heeft echter onvermoeibaar gewerkt om de beste beveiliging te bieden aan hun 1 miljard gebruikers - доминанта дизайнерское бюро. Een aantal vragen zijn gesteld naarmate de phishingscam op Facebook blijft profiteren van de eindgebruikers van het sociale netwerk.

Ryan Johnson, de Senior Sales Manager van Semalt , heeft enkele overtuigende feiten op maat gemaakt die u zullen helpen bij het beschermen van uw accountgegevens.

Waakzaam zijn bij het klikken op e-mails van vreemde sites kan niet genoeg benadrukt worden als het gaat om online beveiliging. Het discreet houden van uw accountinformatie is ook belangrijk door te vermijden dat u deze op vreemde sites zet. Gebruikers van sociaal netwerk kunnen controleren hoe veilig hun browser is door de URL in de zoekopdracht in te voeren. Algoritmen bepalen hoe veilig een site is door een 'veilig, niet beveiligd en gevaarlijk teken' weer te geven in de zoekopdracht.

De eerste fase van deze aanval werd bestrijd door het Facebook-platform, maar de hackers brachten hun verspreiding naar een ander niveau, waar ze spam-e-mails naar Facebook-gebruikers sturen. De spam-e-mails die naar Facebook-gebruikers worden verzonden, geven een link weer die de inlogoptie lijkt te bevatten..Nadat ze op de koppeling hebben geklikt, worden gebruikers doorgestuurd naar een kwaadwillig website-platform waar hun vertrouwelijke gegevens en inloggegevens worden overgedragen naar platforms van hackers.

Toegang krijgen tot gebruikersnamen en wachtwoorden op Facebook-accounts geeft hackers voldoende tijd om eindgebruikersaccounts in te loggen, spamvideo's te posten, valse berichten naar vrienden te sturen en kwaadaardige codes te downloaden die persoonlijke gegevens en financiële gegevens van gebruikers vragen. Het enige doel van hackers is om vertrouwelijke informatie van uw pc op te halen en deze voor persoonlijk gewin te gebruiken.

Facebook speelt een integrale rol bij het blokkeren van spamaanvallen door de accounts te identificeren die de kwaadwillende links verzenden en alle berichten van de server met een van de links te verwijderen. Facebookmail.com is een van de URL's die door spammers worden gebruikt om gebruikers voor de gek te houden. Volgens experts hebben aanvallers een automatisch mechanisme voor het verzenden van valse berichten naar een gemiddelde van 18 vrienden per keer.

Telkens wanneer Facebook kwaadwillende links van zijn server verbreekt, staan ​​andere links in de rij om de vernietigde te vervangen, een tactiek die hackers gebruiken om ervoor te zorgen dat ze financiële en persoonlijke informatie verzamelen van zoveel mogelijk Facebook-gebruikers. Het Facebook-beveiligingsteam heeft echter het overzicht van alle valse koppelingen die door hackers in het netwerk worden gepropageerd. Volgens experts zouden Facebook-gebruikers hun e-mails van Facebook met de nodige voorzichtigheid moeten openen. Facebook stuurt e-mails van de URL van Facebook.com, die ook de oorspronkelijke netwerk-URL is.

Mogelijk bent u door phishing-links geraakt door het openen van een spam-e-mail die door spammers is verzonden. Als u de impact ervan voelt, kunt u voorkomen dat dit gebeurt met uw vrienden door berichten te delen over hoe spammers misbruik hebben gemaakt van Facebook-gebruikers door hen spam-e-mails te sturen. Beveiliging is een van de prioriteiten van Facebook. Houd uw account veilig door anti-malware te installeren om spam-e-mails te filteren.

November 28, 2017